Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niemcy V
Wątek: Niemcy V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-05, 08:38   #779
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Niemcy V

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
No podejście jest tragiczne... jak na początku ciąży plamilam, to babeczka chłodno powiedziała, że jak zacznę mocno krwawic to mam się nie martwić, bo PO PROSTU poronilam... w Polsce od razu jakieś globulki wypisują na podtrzymanie, a tu nic..
Ja też chciałam zmienić ginekologa na najlepiej ocenianego, ale jak obdzwoniłam pierwsze dziesięć najlepszych klinik i wizyta była na za pół roku albo prywatnie, to zrezygnowałam.. teraz zapisze się do najlepszej kliniki żeby przy następnej ciąży móc tam chodzić..
dolinko a masz bóle w plecach ?

Hej dziewczyny ,

nie poszłam dzisiaj do pracy... wczoraj wieczorem miałam tak silny napad bólu w plecach koło kręgosłupa że myslalam
ze nie wytrzymam

w nocy jakos przeszlo po paru godzinach ale dzisiaj jak budzik zadzwonił o 7 i chciałam wstac to znowu to poczułam

napisalam do szefa ze nie dam rady dzisiaj przyjsc. Głupio wyszlo bo to moj przed ostatni dzien ale.... boje sie ze jak by mnie złapało w pracy to co ja zrobie ?

bede cały dzien leżeć i odpoczywac to moze jutro bede w stanie pojsc ostatni raz i sie chociaz pożegnac z ludzmi

tak sie zastanawiam co to może byc ? ok, wczoraj nie wytrzymałam siedzenia bezczynnie i poszłam pomóc spakowac jedno zlecenie... ale nie brałam jakis bardzo ciężkich towarów... :conf used: ale moze to wystarczyło ? cos sie naciągneło czy jaki grom ? no sama nie wiem

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując