Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-05, 09:01   #477
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Nienawidzę zimy i ciemności! Wracam o 18 z pracy, idę z pociągu, po bokach domki jednorodzinne, jakies sady, ciemno w pissdu jak nocą, a tu kilkanascie metrów ode mnie dzik mi przecina drogę Jak się nie zawinełam z powrotem, ledwo mi się udało iśc spokojnie, a nie biec w panice. Teraz się boję po ciemku wracac, a tu cała â˜â˜â˜â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜â˜â˜â˜ ☠â˜â˜â˜â˜â˜â˜☠ana zima przede mną

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ja mam tydzień słodyczowy od lat

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
2.ta sama waga ! plus warkocz

warkocz miałam w podstawówce, potem upitoliłam i eksperymentowałam z krotszymi fryzurami, zeby niedawno znów wychodować, bo jednak wielbię długie pióra

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Dobre

Miałam taką koleżankę, istną miszczynię obracania cudzych sukcesów w porażki, w podstawówce się na to łapałam, potem już mnie śmieszyło.
Kiedy znalazłam pracę skomentowała: "Gratuluję! Ja szukam czegoś dobrze płatnego". Kiedy wzięłam ślub: "Gratuluję! Też miałam propozycję ale postanowiłam nie brać pierwszego lepszego".
Szacun
Z tego co wiem to pracy na stałe nie znalazła, chłopa nie ma ani w ogóle nic...
(właściwie zazdroszczę jej wolności).
o matko, współczuję

Juz chyba wiem, skąd problemy na basenie z pływaniem. To nie oddech (bo wczoraj mi nawet w miare wydechy pod woda wyschodziły) ni kondycja (bo od 3 tygodni zasuwam codziennie ostro na skakance, az się pot leje, więc już powinno coś dawać), tylko nogi mam fatalnie słabe, bo nigdy na nie nic nie ćwiczyłam, po połowie basenu trace siły i predkość, łapię zadyszkę i wszystko się sypie. Ręce ma silne i umięśnione, to moge nimi młocić w wodzie jak w powietrzu, ale nogi... jak cwiczę nogi do żaby to ledwo się do przodu posuwam, na pieszo po dnie byłoby szybciej a jak wyłażę z wody to aż się pode mną uginają i bolą ze zmęczenia

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-11-05 o 09:46
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora