Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-05, 10:26   #3997
agne19s
Zadomowienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Cytat:
Napisane przez peachella Pokaż wiadomość
tak, na Ujastku. Ogólnie czuje sie dobrze, brzuch boli ale da sie przezyc, ogolnie ze mna ok. Z mała tez, jakby cos bylo nie tak to by mowili. Jedynie beznadzieja z ttmi salami :-/

tez mam nadzieje wyjsc w sobote, zadnych powiklan na te chwile, mala ok, wiec duze prawdopodobienstwo. Chce juz byc w domu z dzieckiem bo widze, ze tu to za wiele z nia nie bede :-/

Tu raczej dopiero jam trafie na normalna sale pewnie bede mogla karmic :-( mam nadzieje, ze noe bedzie miala problemu z ssaniem a mi pojdzie pokarm.
Zastanawiam sie czy nie powiedziec mezowi zeby przywiozl laktator, odciagac i dawac im na noworodki.

może faktycznie zacznij pobudzać laktatorem, nie ma tam w szpitalu żadnego doradcy laktacyjnego ? albo chociaż położna która jest nastawiona na kp? jak moja koleżanka dostała córkę dopiero po 24 godzinach to mleko miała za 5 dni, i mała już niestety się nie przyssala.

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
iclosemyeyes łącze się w bólu, też wymiotuje.
Chciałbym noc odespać ale też jakoś zasnąć nie mogę. Chyba zabardzo wsłuchuje się w organizm wypatrując jakiś oznak porodu...

odpocznij kochana zrelaksuj się może wtedy coś ruszy

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Miała laskę widziała brzuch, bo nawet jej pokazałam a ona dalej swoje gadała, ciśnienie mi się już zaczęło podnosić więc wolałam wstać, żeby nie powiedzieć czegoś chamskiego. Zresztą nie lubię się użerać z głupimi ludźmi, bo to jak mówienie do słupa szkoda nerwów. Tylko współczuć...

ale chamstwo... wszystko do ludzi wraca to jakim się jest człowiekiem...

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Mam pytanie, w ilu stopniach pralyscie ciuszki? Puscilam wlasnie pierwsza pralke na 40 st i nie wiem czy wystarczy?
ja pralam w 40 st wszystkie