Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy powiedzieć chłopakowi o przeszłości?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-05, 15:05   #1
201706081317
Konto usunięte

Czy powiedzieć chłopakowi o przeszłości?

Nie będę się rozpisywać. Poznałam faceta moich marzeń, ideał, ale trochę też "nieopierzony". Jestem jego pierwszą dziewczyną i ogólnie to chcę być z nim w 100% szczera, już świata poza nim nie widzę.

Miałam w swoim życiu dużo smutku i pocieszałam się będąc w relacji friends with benefits z byłym chłopakiem. Trwało to kilka lat. Emocjonalnie nie jestem już z nim w żaden sposób związana, nie gadam z nim, nie widujemy się już, ale nie ukrywam, że ciąży mi to.

Nie wiem, czy odciąć od tego grubą kreską, czy powiedzieć obecnemu chłopakowi? Z jednej strony sama nie wiem, czemu chcę mu to powiedzieć, a z drugiej wydaje mi się, że nie powinnam. To była moja decyzja, skończyłam z tym i nie ciągnie mnie do tego już w ogóle.

Czuję jakaś irracjonalną potrzebę, by wiedział o mnie wszystko i mnie zaakceptował z całym bagażem doświadczeń, ale boję się, że przez to "nieopierzenie" może tego nie zrozumieć i uciec z krzykiem ode mnie.

Nie znamy się jakoś bardzo długo, nie zamierzałabym mu tego powiedzieć i tak wcześniej niż gdy zrobi się (o ile) między nami już naprawdę poważnie, ale się waham, czy powinnam?

Edytowane przez 201706081317
Czas edycji: 2015-11-05 o 15:07
201706081317 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując