2015-11-06, 19:08
|
|
|
maskott
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLII
Cytat:
Napisane przez N4TI
|
nadrobiłam, ale fota już usunięta. opiszecie cóż takiego wrzuciła? może są skany? czocher 
Cytat:
Napisane przez adie94
Odnoszę wrażenie, że ona jednak chce ale za bardzo nie wie w co włożyć ręce i wychodzi jak wychodzi. Jeśli Szusz NIE czyta wizażu to może warto podrzucić jej jakieś tematy na filmy? Chętnie obejrzałabym film o słowach francuskich które są źle wymawiane lub coś wiązanego ze sztuką (jej rodzice są po ASP?) Szusz w muzeum/galerii  Film o pielęgnacji psów Shih Tzu? Test pizzy znanych pizzowych sieciówek + gościnnie Lew z uciętą głową 
|
a to nie powinno wychodzić od samej vlogerki? może zamiast podrzucać temaaty, sama zacznij kręcić? nie piszę tego złośliwie, a skąd! jeżeli masz pomysły to kręć 
Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs
"Szczerze", to nie znoszę rozmawiać o pracy swojej, czyjejkolwiek, nie znoszę. Klasyfikowanie osów na podstawie czegoś, co być może wybrali przypadkiem, jak mieli te 18 lat (a potem jakoś poszło), albo bo życie za nich wybrało ze względów różnych, albo inne albo jeszcze. Chciałabym, żeby kwestia wykonywanej pracy nie była pierwszą informacją, jaką ludzie się dzielą ze sobą.
|

Cytat:
Napisane przez olenkasz
nie po raz pierwszy na tym wątku udowadniasz, że jesteś totalnie oderwana od rzeczywistości, nie rozumiesz wielu pojęć, traktujesz świat w prosty, nieco dziecięcy sposób, wszystko czarno-białe, używasz słów "każdy", "zawsze", "nigdy" niezwykle często... masz bardzo prosty sposób postrzegania świata i jego prawideł , i spoko, i ok, ale czemu co chwile szukasz kłótni, zaczepiasz, prowokujesz?
masz swoje poglądy, ale po co szukasz zwady? ciągle tu siedzisz, staje piszesz na szaro, nigdy nie masz do powiedzenia nic merytorycznego... naprawdę bez sensu.
|
ale czemu to aż takie poruszenie wywołuje? już wcześniej były pomysły wrzucić ignora na Lenę i ja jestem za tym
|
|
|