2015-11-06, 19:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przenoszenie kosmetyków ze starego KWC na nowe
Cytat:
Napisane przez misianka
Donoszę uprzejmie, że:
W perfumach brak możliwości dodania dodatkowych informacji o cenie i pojemności.
A dokładnie, są pojemności:
50- 100 ml
<50
>100
ale potem, tam gdzie cena, jest tylko 1 pojemność i jedna cena, dodać nie można (a np. w szamponach można  )
|
Jak to w perfumach? Wczoraj robiłam i wszystko ładnie dodawało, może u Ciebie jest jakiś problem? Tak jak mi wszystko, cała lista skacze 
Właśnie tam na dole dodawałam kolejne pojemności i ceny, do czterech nawet.
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------
Cytat:
Napisane przez Noor
Kilka razy już było powiedziane, że cyt. "lecimy markami" (potem mają zostać spięte z koncernem, który jest ich właścicielem, co jest w sumie bardziej logiczne, niż to co mamy teraz). Czyli Bambino, Bobini i Colgate.
Dziewczyny nie wrzucajcie na razie nic do Nawilżania. Odnoszę wrażenie, że ta kategoria pójdzie do wycięcia - wszystko, co mogłoby się tam znaleźć praktycznie pasuje do Kremów i oliwek i w Kremach i oliwkach jest lepiej "optaszkowane".
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------
To już załatwione 
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------
Ja wrzucałam w żele - oczyszczające
|
1. 
2. Kilka rzeczy już zdążyłam tam wrzucić zanim zobaczyłam, że podwójna kategoria, ale jakaś Modzianka to pewnie poprawi w swoim czasie.
3.-
4. Też bym wrzuciła ale to konkretnie były pianki do mycia twarzy
Nie dziwię się, że na Wizażu 99% kobiet, taka tu niesprawiedliwość i dyskryminacja
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|