No u mojej Lenki ślady po bańkach są bardzo ciemne, ja nigdy nie miałam robionych i zawsze mnie to przerażało, ale widzę że już z kaszlem jest lepiej
Pokrzywy nigdy nie piłam, a zwykle pmsy miewam ciężkie:-/ może spróbuję kiedyś... I o Gynomedzie nie słyszałam, to działa na bakterie czy grzyby? Z moimi nawracającymi grzybicami wypróbowałam większość środków które są bez recepty, teraz stosuję ten ginointima acticand i po trzech tabletkach jest już praktycznie ok
Chudziaszek, bardzo proszę o zaprzestanie czytania medycznych internetów w ciąży! To zawsze skutkuje niepotrzebnymi stresami.
Strasznie gratuluję gałganka, trzymam mocno kciuki żeby wszystko było w porządku i życzę Wam dużo zdrówka!!! :-*
I nie sugeruj się wszystkimi pomiarami wieku plodu, bo one często na początku są zaburzone, jak dziecko jest większe, to wtedy wszelkie pomiary są bardziej miarodajne
StayStylish trzymam kciuki żeby to była ciąża :-*
Ja dziś testowałam, no i nic nie wyszło :-( tzn. jedna kreska i koniec. Ale okresu dalej nie ma, brzuch mam wielki i go ciągle czuję, ale krwi nie ma...
Piszę z telefonu-pozdro szejset