Wtajemniczenie
|
Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3
Cytat:
Napisane przez malinowa1986
Kamila, mi po zabiegu wszyscy lekarze mówili min 3 miesiace (ordynator, który mi robił zabieg i wypisywał powiedział, że 6!).
Nie orientuję się dobrze w szczepieniach i wlewach, ale z tego co wiem, to szczepienia wykonuje się z limfocytów partnera, a wlewy są od dawcy (gdy test cytotoksyczny wykaże, że partner być nie może)
|
Czyli wlewy są wtedy jak test cytotoksyczny wyjdzie zly i tylko od dawcy?Rozumiem,czyli jak nam wyszedl dobrze,to powinniśmy mieć ewentualnie szczepienia,tylko czemu Dr P powiedział żeby tego nie robić i zeby zostawić?W natloku tych wszystkich mysli na wizycie nie zapytalam o to...Zapytam na nastepnej,bo nie daje mi to spokoju.Co do staran po zabiegu to 6 miesięcy to strasznie dlugo dla mnie 😞Dr P mowil,mi,ze dwa cykle przerwy miedzy naturalnymi,pewnie nie liczyl,ze naturalnie sie uda,a do in vitro to trzy,moze mi kazal krócej,bo nie mialam,tak,mocno zdartego endometrium,lekarka mi lekko zrobila,bo juz duzi wyszlo sami,Dr P mowil,ze zrobila lekko,i,nie jest zdarte do zera,jak czesto maja.
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
Edytowane przez kamilamimila
Czas edycji: 2015-11-06 o 21:39
|