Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy krzywo rosną
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-06, 22:59   #18
201701300929
Konto usunięte

Dot.: Włosy krzywo rosną

Cytat:
Napisane przez 0kari0 Pokaż wiadomość
Na zdjęciu tak nie widać zniszczeń, ale widzę,że dalej się kruszą po 7 miesiącach. Martwi mnie też , że krzywo rosną. Odebrałam dzisiaj część wyników i okazało się, że hemoglobinę mam w normie 13,7 ale żelaza mam za mało 43, gdzie norma jest od 50. A reszta wyników jest w porządku, nie mam tarczycy ani nic tylko czekam jeszcze na resztę hormonów.
wlosy nigdy nie rosna idealnie rowno - mi tez rosna szybciej z tylu glowy, nie ma w tym nic dziwnego/zlego

Cytat:
Nie podoba mi się mój naturalny kolor to już wolę chodzić z odrostami. A po jakim czasie włosy przestały Ci się kruszyć? Poczytam jeszcze te wątki.
zniszczone nie przestana sie kruszyc, pytanie czy masz zjechany caly ten blond na glowie czy tak np tylko do polowy ale po zdjeciach to ciezko powiedziec...zwlaszcza,ze na zdjeciu ktore zalaczylas nie widac, zeby bylo bardzo zle, ale tez w sumie malo widac,
probuj olejowac i nawilzac i podcinaj dalej ejsli Ci sie koncowki rozdwajaj i zobaczysz - niesttey jest szansa,ze bedzie trzeba scinac caly blond po tym 1 cm

Cytat:
Czy taki kolor by mi wyszedł i jak go zrobić ?
jesli naprawde masz zajechane wlosy to nie wyjdzie/szybko sie wyplucze i dodatkowo Ci je zniszczy, razej bym odradzala
201701300929 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując