Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-06, 23:05   #866
AnoIi
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
To prawda, dobra atmosfera i humor w pracy i od razu życie lżejsze. Ja teraz mam super ekipę, ale w poprzedniej pracy to miałam koszmar, jak miałam iść do pracy to zaraz miałam nerwicę, wymioty itp. A chyba najgorzej jest jak są same baby
Ja na szczęście też

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a pokazywalam Wam moj puder rozswietlajacy z bareminerals? chyba nie sprobuje zrobic zdjęcia
Lubię bareminerals (choć cienie prasowane mają do kitu). Podkład original długo używałam i w sumie nadal co jakiś czas używam. On też ma rozświetlające drobinki. Nigdy nie zrobił mi krzywdy.

Cytat:
Napisane przez annaszel Pokaż wiadomość
Wzięłam nawilżający z ekstraktem z siemienia lnianego. Polecałaś go chyba kiedyś i od tego momentu łaził mi po głowie. Zobaczymy jak się spisze bo ja mam kręcone suche włosy.

Dziewczyny 11 listopada idzie - czas na rogale
Uwielbiam rogale marcińskie

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
dopiero teraz mam chwilę na wizaż muszę się Wam pożalić bo nie wytrzymie byłam na usg i tak mnie lekarka wkurzyła jak nie wiem musiałam dziś usg zrobić żeby owulacji pilnować mojej lekarki nie było i była jakaś taka inna - stara prukwa na zastępstwie która wielkiego focha miała że przyszłam tylko na usg a nie po "poradę". Najwyraźniej za poradę jej lepiej płacą niż za USG nie dość że była delikatna jak słoń w składzie porcelany to jeszcze nie otrzymałam informacji po którą poszłam. Miała mi podać wielkość pęcherzyka na jajniku to powiedziała ze nie wie bo ona tam nic nie widzi i mam nie wydziwiać - będzie to będzie nie będzie to nie będzie i mam głowy nie zawracać no tak się wściekłam że jak wyszłam to od razu skargę napisałam i teraz w pon muszę brać wolne żeby uderzyć do mojej lekarki jeszcze raz na usg skąd się tacy ludzie biorą????
Znam takich lekarzy niestety. Dłuugo można opowiadać. Szkoda na nich nerwów.
Trzymam kciuki za fasolkę!

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Przetestowałam go i brwi są po nim tak sztywne jak łoniaki na jajach u starego dziada
O losie
AnoIi jest offline Zgłoś do moderatora