Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Cytat:
Napisane przez aniyam
To prawda, dobra atmosfera i humor w pracy i od razu życie lżejsze. Ja teraz mam super ekipę, ale w poprzedniej pracy to miałam koszmar, jak miałam iść do pracy to zaraz miałam nerwicę, wymioty itp. A chyba najgorzej jest jak są same baby 
|
Ja na szczęście też
Cytat:
Napisane przez buahhot
a pokazywalam Wam moj puder rozswietlajacy z bareminerals? chyba nie sprobuje zrobic zdjęcia 
|
Lubię bareminerals (choć cienie prasowane mają do kitu). Podkład original długo używałam i w sumie nadal co jakiś czas używam. On też ma rozświetlające drobinki. Nigdy nie zrobił mi krzywdy.
Cytat:
Napisane przez annaszel
Wzięłam nawilżający z ekstraktem z siemienia lnianego. Polecałaś go chyba kiedyś i od tego momentu łaził mi po głowie. Zobaczymy jak się spisze bo ja mam kręcone suche włosy.
Dziewczyny 11 listopada idzie - czas na rogale 
|
Uwielbiam rogale marcińskie
Cytat:
Napisane przez amyz
dopiero teraz mam chwilę na wizaż  muszę się Wam pożalić bo nie wytrzymie  byłam na usg i tak mnie lekarka wkurzyła jak nie wiem  musiałam dziś usg zrobić żeby owulacji pilnować  mojej lekarki nie było i była jakaś taka inna - stara prukwa na zastępstwie która wielkiego focha miała że przyszłam tylko na usg a nie po "poradę". Najwyraźniej za poradę jej lepiej płacą niż za USG  nie dość że była delikatna jak słoń w składzie porcelany to jeszcze nie otrzymałam informacji po którą poszłam. Miała mi podać wielkość pęcherzyka na jajniku to powiedziała ze nie wie bo ona tam nic nie widzi i mam nie wydziwiać - będzie to będzie nie będzie to nie będzie i mam głowy nie zawracać  no tak się wściekłam że jak wyszłam to od razu skargę napisałam  i teraz w pon muszę brać wolne żeby uderzyć do mojej lekarki jeszcze raz na usg  skąd się tacy ludzie biorą????  
|
Znam takich lekarzy niestety. Dłuugo można opowiadać. Szkoda na nich nerwów.
Trzymam kciuki za fasolkę!
Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18
Przetestowałam go i brwi są po nim tak sztywne jak łoniaki na jajach u starego dziada  
|
O losie
|