Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-07, 07:38   #2292
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
My na dziecko czekamy od stycznia, tmo mogliśmy się nim poza brzuchem cieszyć jeden dzień, a właściwie 3 godziny....
Niestety zespół antyfosfolipidowy bardzo często powoduje utratę ciąż, może też przyczyniać się do powstania wad. Ciąża przy tym zespole to zagrożenie również dla mnie, bo można dostać zakrzepów..
Całą ciążę dostawałabym leki np w formie zastrzyków i w razie czego przerwaliby ciążę wcześniej i walczyli o dziecko poza brzuchem, to już mam z lekarzami ustalone [emoji6] Do pierwszych badań zaczekamy, ale nie wiem, czy dotrwamy do powtórki (należy po ok 8-12 tyg powtórzyć badanie).

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Jeżeli to są prawie trzy miesiące a nie lubicie/nie możecie używać prezerwatyw to może te pigułki? Wydaje mi się, że nie ma sensu kusić losu i lepiej poczekać z ciąża - żebyście byli pewni czy tak czy nie. A życie tyle w celibacie też nie ma sensu. Przemyśl czy tak nie było by lepiej.
Co do testów to sikasz do kubeczka, zanurzasz do MAX na 2-4 sekundy
Cytat:
Napisane przez StayStylish Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Dziękuje za wszystkie gratulacje i kciuki
Powtórzyłam test ciążowy i oznajmiam wszem i wobec, że można mnie wykreślić z testowania 10.11., ponieważ jestem w ciąży

Jestem pełna obaw, ale i nadziei że wszystko będzie dobrze Od TŻ dostałam zakaz czytania internetów Bo oczywiście zaczęłam panikować o samoistnym ronieniu w dniu miesiączki, o biciu serduszka...
Ale TŻ postawił mnie do pionu, że miałam idealny cykl, idealnie owulacje, za pierwszym razem nam się udało, więc wszystko jest tak jak powinno. Zobaczymy co będzie, oczywiście dopuszczamy myśl o wielkim rozczarowaniu, ale nastawienie mamy pozytywne

Planuje tylko powiedzieć dwóm koleżankom, bo wiedziały o staraniach i o testowaniu 10.11.
Rodzicom powiemy jak już wszystko będzie pewne
GRATULUJĘ i witam w gronie przyszłych mam i staraj się nie nakręcać jak ja, bo tylko nerwy stracisz a nic z tego nie wynika.
Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Hej

Pierwsza naturalna @ daje mi popalić. W nocy mnie jajniki ciągły, a teraz całe podbrzusze boli

Jutro będę w pracy, a mamy pół roku od zaręczyn Szkoda

Gratuluję Ci z całego serca! Teraz już jesteś na 100% w ciąży Super uczucie to musi być Jeśli będziesz miała jakiekolwiek wątpliwości, nerwy i chęci czytania internetów to weź lepiej napisz do mnie Postaram Cię uspokoić

Zawiedziona, że jednak jeden dzieciaczek? Chociaż znam przypadki, gdy drugi gałganek po czasie się pokazywał

Trzymaj kciuki za mnie
Z tym @ to musisz wytrzymać - przecież to już ostatni raz i potem długoooo nie będziesz mieć
Dzięki że moge pisać jak by co - myślałam już o tym z dwa razy, ale nie lubię być upierdliwa co do bliźniaków to nawet już gotowa na to byłam na zasadzie - przecież damy radę a tu jeden się pokazał gałgan Tija kciuki masz zapewnione