2015-11-07, 13:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Macham znad 3 kawy i oparów Misi 
Jakkolwiek by to brzmiało, to dziś mnie olśniło jaki powinien być mój idealny zapach - powinien być jak dobry chleb razowy z masłem 
Cytat:
Napisane przez Sabbath
Wiesz... Ja bym te Twoje panienki w wielkim formacie widziała. Szczególnie te dopracowane, misterne, warstwowe. No i moje skrzydła. 
|
Cytat:
Napisane przez rachell111
Boli mnie każdy mięsień, ścięgno, kostka, skóra wszystko. Oddałam do pralni pokrowce na materac i spaliśmy na sofie. Tragedy!!!!  Masakra. Teraz wiem, o czym mówili przyjaciele jak u nas spali - Ci co wylosowali sofę, bo jak jest 4 to ktoś ją siłą rzeczy losuje. Matko i córko toż to japońskie tortury były. 
|

Cytat:
Napisane przez Maja102
A mi spadł pierwszy kilogram po miesiącu diety!  jeszcze dwa także także ten... na redukcji nic mi nie urośnie na nogach o tak
|

Cytat:
Napisane przez Katty_p13
|
Bardzo ładne Zay i Zizzi to bardzo przyzwoite firmy. Mam ich kilka tunik i są nie do zdarcia Byłam w sklepie i teraz czekam aż cenę tej obniżą http://www.mysize.com.pl/CARMAKOMA-M...KA-752D,p,2552
|
|
|