Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-08, 02:14   #989
Margo25
Zadomowienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Dziękuję kusi...
Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
wow, swietne zamowienie az sama sie zaczelam zastanawiac czy nie klikac
Klikać, w grupie raźniej

Cytat:
Napisane przez tenebra Pokaż wiadomość
Gratuluję zamówień na estee, jak ja bardzo chcę ten zestaw ale nie mam 4 stówek luźnych
Ja też nie, dlatego spółkuję z Mamą (chociaż powinnam jej taki kuferek sprezentować )
Pewnie będzie jeszcze jakaś cenowa promocja, w zeszłym roku ostały się na wyprzedaże poświąteczne, przynajmniej w Douglasie (wtedy mnie kuferek nie kusił), więc pewnie w sklepie Estee też przecenią

Cytat:
Napisane przez katerineczka Pokaż wiadomość
Jes z uuu uuu ja też nie mogłam wytrzymać męża z molestował am żeby mi na święta kupił. Zamówiłam.... matko jak się cieszę dziękuję Ci za kod
Super Kochany mąż

Cosmetix, Neath, Malinum, Iza89, Salisia - dodałyście kropkę nad i sumienie wróciło do normy

Cytat:
Napisane przez pingwintastas Pokaż wiadomość
Z jaką ulotką (w sensie skąd ją wziąć)?
Btw, szkoda, że w Syforce kody nie działają z produktami wyprzedażowymi To by był szał
Ulotka przychodzi pocztą, ale w systemie jest zniżka przypisana do karty. Na początku promocji, czasami online zniżka wchodzi również na wyprzedażowe rzeczy

Edytowane przez Margo25
Czas edycji: 2015-11-08 o 02:32 Powód: Dopisek
Margo25 jest offline Zgłoś do moderatora