Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-08, 10:39   #4095
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLII

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi co jest z kanalami muzykow na yt.
Wchodze na pare kanalow, a tam przesylajacy nie udostepnil tego filmu w twoim kraju

Wyskoczylo mi tak u Shakiry, Celine Dion, Kayah, Brodka, Beyonce, Timberlake, Pink, sprawdzalam nawet One Directon
UFFFFFF na oficjalnym Beyonce wszystko śmiga, nie stresuj ludzi fanatyków

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Wyobraźcie sobie, że słyszycie przez ścianę ten kawałek na ripicie od 8:15 cały czas... i jeszcze blok drży od basów. Jakies młoty się wprowadziły.
Lubię nowe produkcje Tedego, ale ILEŻ MOŻNA? Obrzydzili mi już drugą piosenkę w przeciągu dwóch miesięcy :<

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Dziołszki, szukam torebki tak do 150 ziko, ale z długim paskiem, sporej, ładnej i prostej, w kolorze czarny, najlepiej emerald - czy gdzies, któraś widziała? Łażę po tych sklepach i mam dosyć, bo wszystkie torebki na przegub, a ja nie znoszę nosić torby na zgiętym łokciu lub w dłoni, jak aktówki :< Ratujcie, bo już nie mam pomysłu, gdzie szukać, najbardziej podoba mi się ta z Reserved, ale no za krótki ten pasek :< -> http://www.reserved.com/pl/pl/woman/.../mk276-67x/bag
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora