Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-08, 09:27   #1009
katerineczka
Raczkowanie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
a jednak

Ja się przespałam z tym i muszę stwierdzić, że chyba oprócz tego rozświetlacza, ANR i kremu to nic nie potrzebuję i raczej nie wykorzystam, więc hmmm chyba odpuszczę perfumy nie mój zapach, kredkę mam identyczną, płyn do demakijażu szału nie robi, blyszczyki te już mam, pomadki hmmm już nic nie mówię, paletkę dopiero co kupiłam i cieni w domu fyfdziesiąt, maskar też, ANR dopiero co kupiłam, więc tak racjonalnie to dla samego rozświetlacza mi się nie opłaca - tak sobie na razie tłumaczę

Ja też na razie sobie rozsądnie tłumaczę, że go nie potrzebuję, może jak będzie extra wyprzedaż
A w tym kuferku są perfumy?? nawet nie wiem co zamówiłam hehe. Mam nadxieje i liczę n to ze skoro jest to edycja 2015 to wszystkie kosmetyki będą świeże. Wtedy i Tobie by to wszystko polezalo i poczekalo na swoją kolej.
katerineczka jest offline Zgłoś do moderatora