2015-11-08, 13:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 5
Cytat:
Napisane przez industria
Ja tam uzywam collosala zoltego. Zaraz jade do roska bo i tak musze mleko kupic [emoji14]
w TO oko?
☠☠☠☠☠☠☠enie. Od jakiego mleka jak my caly czas na tym samym hipie
Za☠☠☠iste widzialam w niu jorkerze
Mloda u tesciowej byla za☠☠☠ista. Zjadla kaszke z butli . Spala od 19 do 7 rano. Grzeczna i kochana. Musze ja tam czesciej zostawiac 
|
Też ostatnio używam collosala żółtego.
Dolecieliśmy, w samolocie były trzy niemowlęta i -uwaga uwga szok- Markus był najbardziej spokojny!!!! W samochodzie spał za to o 21 zaczął płacz i płakał do polnocy. Byłam tak zmęczona, że zasypiałam z nim na rękach...
No i spał z nami, nie było innej opcji...
Dzisiaj podobnie, męczą go zęby i płacze.
Tz posprzątał trochę w domu i myśli, że jest bohateren stulecia... ale kupił w końcu deskę do prasowania.
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------
Cytat:
Napisane przez szuuu
Hej dupeczki, dzięki za rady, z gardłem minimalnie lepiej, ale katar doszedł. Tż wziął w pracy w tym tyg. 11 godzinne zmiany, więc spakowałam się i pojechałam z dzieckiem do rodziców. I tu też wszyscy chorzy
gapulinka bądź silna.
Kaja - ja TYLKO tego tuszu używam, który nie przypadł Ci do gustu, innymi nie potrafię się malować, kocham go i żałuję, że nie mam jak zrobić zapasiku.
Dziewczyny, przyszłam Wam powiedzieć, że 11.11. będą na ALI jakieś obniżki, nie wszystkiego, ale wielu rzeczy, obadajcie czy coś chcecie, z tym, że dolar już prawie 4 zeta stoi, looknijcie czy się Wam opyla. Te z obniżoną ceną mają takie 11.11.
|
Robisz zamówienie zbiorcze?
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------
Cytat:
Napisane przez k a j a
|
Uwielbiam silikonowe szczoteczki!
Kiedyś używałam z oriflame WONDER miał szczoteczkę z dwoma dlugosciami wypustek. tylko musiał odrobinę poleżeć, bo nowy był za rzadki.
Potem używałam diorshow iconic i to jest MISZCZ tylko teraz już mi żal na siebie tyle wydać.
Fajny jest maybelline różowy z zieloną zakrętką.
Żółty collosal.
Z astora coś miałam z silikonową szczoteczką, ale 2000kcal też jest fajny.
Teraz mam collosala. I jest idealny: super rzęsy za super cenę 
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------
Cytat:
Napisane przez mehja
Dawno na fb nie wchodzilam. Kaja, Marei super wygladacie w czerwonych szminkach! Miodzio
|
Dziękuję, dziękuję. Kupiłam w zeszłym roku i użyłam może pięć razy
|
|
|