Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-08, 22:54   #4554
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
Witam was mamuśki, dzisiaj wyszłysmy do domku nawet niewiem co pisać, tyle się działo ze ciężko by było opisać w każdym razie mała jest przeslodka, zarłok okropny, cycuś jest dla niej numer 1

Klaudia Wiktoria ur. 05.11.2015 waga 3860 i 54 cm
słodka niunia !

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie czy Wam tez tak duzo sluzu leci? Bo ja mam i taki przezroczysty i lekko zolty ale boli brak moze ten sluz to od wiesiolka ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja mam czasami strasznie dużo, ale białego. nieraz to mi się wydaje czy to nie wody, bo normalnie aż mi zimno od wkładki tyle naleci :p

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Jestem ciekawa, jak to się u Ciebie rozwinie, w pozycji leżącej na pewno nie przegapi się sączacych się wód. Jeśli to były wody, to skurcze mogą się zacząć w ciągu kilku h. Ale to standardowe przypadki, może lepiej ktoś doświadczony się wypowie...

Najwcześniej we wtorek.

Gratuluję No i ta waga - spory dzieciaczek

Informuj na bieżąco

Gratuluję Trochę zazdroszczę, że jesteście już w domu. Jak znajdziesz chwilę, to czekam na relację porodową

Młody na szczęście jest ze mną - lampę do naświetlań ma pod ubraniem, zmieniam strony co 3h.

Wieczorem chwila prawdy - czyli ważenie. Proszę o kciuki Staję na głowie, żeby jadł, robi mi się zapalenie piersi. Każda dobra wiadomość jest na wagę złota.
trzymam kciuki żeby nie spadł z wagi!

EDIT: doczytałam, że nie zleciał. to dobrze

no my juz mamy lozeczko gotowe, to młoda może się decydowac

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍