2015-11-08, 22:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb
Cytat:
Napisane przez cynamon_
Witam was mamuśki, dzisiaj wyszłysmy do domku  nawet niewiem co pisać, tyle się działo ze ciężko by było opisać  w każdym razie mała jest przeslodka, zarłok okropny, cycuś jest dla niej numer 1
Klaudia Wiktoria ur. 05.11.2015 waga 3860 i 54 cm 
|
słodka niunia !
Cytat:
Napisane przez Robusta
Dziewczyny powiedzcie czy Wam tez tak duzo sluzu leci? Bo ja mam i taki przezroczysty i lekko zolty ale boli brak  moze ten sluz to od wiesiolka ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ja mam czasami strasznie dużo, ale białego. nieraz to mi się wydaje czy to nie wody, bo normalnie aż mi zimno od wkładki tyle naleci :p
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl
Jestem ciekawa, jak to się u Ciebie rozwinie, w pozycji leżącej na pewno nie przegapi się sączacych się wód. Jeśli to były wody, to skurcze mogą się zacząć w ciągu kilku h. Ale to standardowe przypadki, może lepiej ktoś doświadczony się wypowie...
Najwcześniej we wtorek.
Gratuluję  No i ta waga - spory dzieciaczek
Informuj na bieżąco
Gratuluję  Trochę zazdroszczę, że jesteście już w domu. Jak znajdziesz chwilę, to czekam na relację porodową
Młody na szczęście jest ze mną - lampę do naświetlań ma pod ubraniem, zmieniam strony co 3h.
Wieczorem chwila prawdy - czyli ważenie. Proszę o kciuki  Staję na głowie, żeby jadł, robi mi się zapalenie piersi. Każda dobra wiadomość jest na wagę złota.
|
trzymam kciuki żeby nie spadł z wagi!
EDIT: doczytałam, że nie zleciał. to dobrze 
no my juz mamy lozeczko gotowe, to młoda może się decydowac