Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-09, 08:48   #386
czubasek20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, którym choć trochę skracała się szyjka. Odczuwałyście to jakoś?

Ja mialam tak jak mervie.
Wczoraj znow to czulam wiec podejrzewam ze juz po szyjce.

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
Witam z rana jeszcze z łóżka ale już powoli wstajemy bo widzę że synek sie budzi.

Sylwoha i Adka współczuję Wam dziewczyny tych stresów z ruchami maluchów :/ teraz narazie jeszcze tak nie mam ale z pierwszym pamietam ze nieraz pare godzin czekałam w stresie na jakis ruch i to było okropne.

Aniqa zimno się robi i pewnie pająki złażą do domu. Tez się boje panicznie! Tyle ze moj tż niewzruszony i nie chce ich dla mnie łapać i wybijać. Sama musze sobie radzić i ganiam z odkurzaczem

Jeszcze sie pochwale ze kupiłam wczoraj koszule do szpitala i zamówiliśmy w końcu kołyskę Jeszcze mi brakuje kapci do szpitala ale o tej porze roku w sklepach dramat w tym temacie wiec chyba trzeba cos przez net zamówić.

Moj ma to samo z pajakami. A w lato to jeszcze z tekstem ze pajak muchy bedzie lapal. Bleee.

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Hej

Ja dzis wstalam po 6 bo tz budzik dzwonil. Ale znow cala noc przespana wiec mu wybaczam. Za to dziwnie mnie brzuch bolal u samej gory.

Szyla ktoras z Was kocyk minky ? Czym to mozna wypelnic ? Bede Hani szyla i wlasnie zastanawiam sie nad wypelnieniem.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora