|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Cytat:
Napisane przez rudaska
Mam pytanie do dziewczyn, którym choć trochę skracała się szyjka. Odczuwałyście to jakoś?
|
Ja mialam tak jak mervie.
Wczoraj znow to czulam wiec podejrzewam ze juz po szyjce.
Cytat:
Napisane przez benita84
Witam z rana jeszcze z łóżka ale już powoli wstajemy bo widzę że synek sie budzi.
Sylwoha i Adka współczuję Wam dziewczyny tych stresów z ruchami maluchów :/ teraz narazie jeszcze tak nie mam ale z pierwszym pamietam ze nieraz pare godzin czekałam w stresie na jakis ruch i to było okropne.
Aniqa zimno się robi i pewnie pająki złażą do domu. Tez się boje panicznie! Tyle ze moj tż niewzruszony i nie chce ich dla mnie łapać i wybijać. Sama musze sobie radzić i ganiam z odkurzaczem
Jeszcze sie pochwale ze kupiłam wczoraj koszule do szpitala i zamówiliśmy w końcu kołyskę  Jeszcze mi brakuje kapci do szpitala ale o tej porze roku w sklepach dramat w tym temacie wiec chyba trzeba cos przez net zamówić.
|
Moj ma to samo z pajakami. A w lato to jeszcze z tekstem ze pajak muchy bedzie lapal. Bleee.
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------
Hej 
Ja dzis wstalam po 6 bo tz budzik dzwonil. Ale znow cala noc przespana wiec mu wybaczam. Za to dziwnie mnie brzuch bolal u samej gory.
Szyla ktoras z Was kocyk minky ? Czym to mozna wypelnic ? Bede Hani szyla i wlasnie zastanawiam sie nad wypelnieniem.
|