Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-09, 08:47   #672
palmitis
tralalinka

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez Lili876 Pokaż wiadomość
Ach, za długa historia żeby ją opowiedzieć . Wściekła jestem za swoją naiwność !
Krótko mówiąc wydało się przez smsa , który zawieruszył się w jego telefonie a reakcja bezcenna. Tłumaczenia gorzej niż żałosne i w ciągu 20 minut co najmniej 4 wersje zdarzeń poczynając od "nie wiem czyj to nr", przez "to nr stażysty", "zrobiłem to specjalnie żebyś była zazdrosna", aż po "napisała z pytaniem (o coś tam) to jej odpisałem i tyle" . Pierd*lenie!!!!

I nie było w tym smsie nic co mogłoby świadczyć o romansie ale z tą panią była już historia rok temu i widocznie się nie zakończyła.

No ale to nie o tym forum więc wracam do tematu.

Moje cycki są twarde jak głazy. Mam wrażenie , że coraz bardziej. Minęły ponad 3 miesiące . O co kaman ??
Lili, może ten sms to rzeczywiście nic? Jeden sms, w dodatku o żadnej jednoznacznej treści jeszcze o niczym nie przesądza, gdyby coś się działo, to pewnie byś to czuła..?

Co do piersi - one stały sie w ogóle miękkie? Zmiekly, a potem znowu stwardniały, czy cały czas są twarde od op.?

Dziewczyny uzupełniajcie stopkę
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8&page=59#1762
(ustawienia/ustawienia&opcje/edytuj swój podpis)
palmitis jest offline Zgłoś do moderatora