Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-09, 11:00   #454
syylwuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Cytat:
Napisane przez agrita8 Pokaż wiadomość
hejka
syylwuska skoro z małą jest wszystko ok to myślę, że nie musisz się tak martwić wagą. Rozumiem, że tylko Cie mdli? nie wymiotujesz teraz?

u mnie też deszczowo, przygnębia mnie ta pogoda, miałam iść rano do rossmanna obczaić promocje, ale jeszcze się nie zebrałam

Kumpela mnie przestrzegła, żeby naszykować sobie ubrania na wyjście - w żadnym wypadku nie zostawiać tego dla tż! Ona mówi, że powiedziała swojemu żeby wziął jej coś ładnego z domu to wiecie co jej zabrał? sylwestrową małą czarną, na ramiączka, z cekinami i do tego szpilki ledwo jej tyłek zakrywała do jeszcze przecież miała te wielkie podpaski poporodowe
hehe coś czuje, że mój podobnie by zrobił
Tak AGRITA, teraz tylko mdłości, no i uczucie stania jedzenia w gardle, jakby w ogóle nie mieściło się w żołądku i sobie w przełyku siedziało. Całe szczęście, ze wymiotow nie ma, bo pewnie też dalej w szpitalu bym siedziała ;/

Na ktg u w szpitalu mówili, ze dobrze jest jej w brzuchu, na usg jak mnie przyjmowali to też przybrała około 200 g, a to nie było długo od wizyty, no ale te pomiary to wiadomo jakie są, tylko teraz już dawno jej nie widziałam, a zobaczyłam że na wadze poszło w dół i przez to się martwię, ale może niepotrzebnie oby

U nas jeszcze nie pada, Ale w pogodzie zapowiadali brzydki tydzień, deszczowo ma być ;/

O mamo, sukienka i szpilki, to musiało wyglądać groteskowe, już chyba w koszuli szpitalnej wolałabym wyjść

A tak szczerze to nawet ani razu o tym nie myślałam, co zamierzacie założyć na wyjście ze szpitala? Jakie ubranie?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora