Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-09, 12:25   #4600
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Mnie też dzisiejszy dzień zmiażdżyl, z łóżka się przenioslam na kanapę i leżę.

Fasterka, to może faktycznie Kaja czeka do czwartku na termin [emoji12] ale pocieszające to, że Ci wroza szybka 1 fazę [emoji6]

Cytat:
Napisane przez maartucha Pokaż wiadomość
Ja mam w PIĄTEK 13go wizyte i wtedy termin CC ale jestem taka zniecierpliwiona, że pojde na czczo w razie co i prosto z lekarza moge jechac na cięcie bo już mam doooosyć tego czekania
Dobre z tym piatkiem na czczo [emoji13] ja w czwartek idę na ktg, to może też bym sobie zazyczyla cc na drugi dzień [emoji14] a Twój synek dalej siedzi miednicowo czy może fiknal w dół?

Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Ja tam czekam na moje cc. Mam za tydz we wtorek i chce jyz dotrwac. Wczoraj jwdynie czulam dwa bolesne skurcze a tak to nawet brzuch mi sie niezbyt czesto spina. No i nie laze juz prawie, krotki spacerek jak juz. Tesciowa dotarla wiec mniej roboty z Ninka. Wlasciwie dziecko tak zakochane w babci ze mogloby mnie nie byc [emoji14] Tz zazdrosny a ja mam nerwy :/ Tesciowka spoko ale chcialaby wproqadzic swoje porzadki, nawet przemeblowanie by mi zrobila :-o
Ah te teściowe kochane [emoji23] ale przynajmniej masz pewność, że Ninka dobrze zniesie Twój pobyt w szpitalu.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka