Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-09, 13:19   #324
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Z Eveline krem cc i roll on pod oczy (Jasia to ten twój?), kremy z Celii i Białego jelenia, z Avy serum z wit c (już je miałam i lubię) i kolegen, z Bielendy to serum używam teraz i jest super, więc będę mieć jedno w zapasie. Odżywka do paznokci, którą też już miałam i jest dobra. To małe pudełeczko to maść na pryszcze. 3 takie jednorazowe maseczki do twarzy z Avy i jakaś maska do włosów, a przy kasie w promocji jeszcze było serum do rzęs, to też wzięłam. A balsam do ciała dostałam gratis, ale nie wiem dlaczego, czy od jakiejś sumy zakupów czy jak.

Wow ale zakupy . I co Ty pisałaś???
Niewiele kupilas???

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
ludu ale miałam do nadrobienia
jak ja wam zazdroszczę tych zakupów, ja jestem z kasą w czarnej dziurze, nie wiem kiedy się wygrzebie. Na pocieszenie mam tylko dzinsy, które dostałam od siorki, ale muszę się jej odwdzieczyć, ma nie długo urodziny.
i gór zazdroszczę.

nasza wycieczka była dosyć ciężka, długa podróż, 7 osób w aucie, wzieliśmy jeszcze teściów i ciocie, spotkanie rodzinne bardzo udane, wypiliśmy morze wódki i prawie nic nie spaliśmy, dziś już czuję się lepiej, czas wrócić do normalności.
a i jeszcze uściślę że byliśmy w Nowym Warpnie, to za Szczecinem, przez zalew szczeciński widać niemiecką ziemie.
Wczoraj straszna wichura, na szczęście tylko kwiaty ucierpiały, dziś też mocno wieje.
O rety a w 7 osob jak Wy sie zamieściliście w aucie osobowym???
Cieszę sie ze sie dobrze bawiliście .

Taka tunika nie wiem czy nie za krótka ale to jest bardzo moj styl. Mam tez w głowie taka inna tunikę, nawet wiem jak miałaby wyglada ale nigdy takiej nie widziałam nigdzie.
Gdybym miała jakaś dobra krawcowa to bym poprosiła o uszycie.
To jest naprawde śmieszne wiecie, ja czesto wiem jak chciałabym zeby cos wyglądało ale nie moge tego nigdzie znalesc ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (97,1 KB, 18 załadowań)
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora