Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-09, 15:39   #551
zaciekawa
Raczkowanie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

ja mam też wiele rzeczy nie zrobionych lub niekupionych
- ciuchy, pościele niepoprane, materac z łóżkiem na strychu, nosidełka jak już pisałam wcześniej nie mamy, wózek chce kupić po porodzie, nawet nie mam wszystkich rzeczy kosmetycznych - dla siebie mam na razie tylko jedną paczkę podpasek:P, stanika do karmienia niet... laktatora też nie mam i nie wiem czy kupię, szkoda mi trochu kasy-kiedyś się nie sprzydał:/ mam wanienkę, ale ostatnio wymyśliłam,że pasowałoby do niej kupić stelaż a nie schylać się do wanny na początku (przy starszym miałam komodę kąpielową), więc pokazałam Tż-towi i mówię,że pasuję taki stelaż kupić a nie schylać się a ten do mnie:NO NIE WIEM..TO CHYBA NIE JEST RZECZ PIERWSZEJ POTRZEBY...ja nie wiem co się z nim porobiło..nie dość,że całą wyprawkę jak na razie robię ze swojej kasy (nawet nie kupił wacików) to jeszcze mnie w☠☠☠☠ia tymi komentarzami. Baaardzo często mi przychodzą myśli,że On nie chce tego dziecka:/ w starszym zakochany po uszy..a tego małego traktuje...w zasadzie chyba w ogóle nie traktuje:/ zobaczymy jak się zachowa na wizycie przykro mi bardzo...