Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-09, 18:05   #3602
nursii
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
za darmo.... znajomy miał trochę maszyn rolniczych, starych, ale w bardzo dobrym stanie. Żal mu było to na złom wywozić, bo w dobrym stanie, a takie same w skansenach. Dawał więc ogłoszenia, że odda to ludzie dzwonili, żeby im to jeszcze przywiózł :/ potem dzwonił do jakiegoś faceta, który robił jakąś wiejską zagrodę i szukał takich rzeczy. I to samo, facet chciał, żeby mu to przywieźć jeszcze, a miał raptem kilk km... Skończyło się na złomie i kilku zł...
Ludzie to są jednak... eh szkoda gadać
Przeglądam właśnie oferty różnych sprzedawców na Allegro, ogladam sobie różne rzeczy( wyprawkowe) i robię sobie listę co musimy kupić jeszcze, bo tak z głowy to mi ciężko:p. Piszę sobie też na kartce jakie są ceny na Allegro niektórych rzeczy i porównam sobie z cenami w sklepach stacjonarnych, tak z ciekawości. I myślę, że na dniach się weźmiemy za zakupyJutro się przejde trochę po normalnych sklepach, ale pewnie się skończy tak że większość kupimy na all. Ubranek już nie kupuję raczej, bo mam dużo, ewentualnie jakieś pojedyńcze ...