2015-11-10, 11:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~~Czerwcóweczki 2016 - to tu :)~~~
Cytat:
Napisane przez __Veronique
U mnie z dnia na dzień co raz gorzej... Rozbolało mnie gardło, głowa, a kaszel mam taki, że aż wymiotować mi się od niego chce.... W chwilach kiedy nie kaszle, tez zbiera mi się na wymioty. Noc nieprzespana, bo mała mi się wierciła i płakała, wzięłam ją do siebie do łóżka to mnie do rana kopała..., no ileż można... 
|
Współczuję kaszlu. Ja od początku ciąży kaszle. 4 tygodnie kaszlalo mnie tak mocno, że myślałam, że płuca wypluje. W nocy mnie budzil, przez dzien umieralam. Teraz szósty tydzień mnie kaszle ale przez te dwa tygodnie mniej, z rana bardziej. Nie mogę sie z tego dziadostwa wyleczyć.
Robiłam 3 razy dziennie inhalacje, piłam syrop prenalen i stodal, ssalam pastylki Tantum Verde, do tego domowy syrop z cebuli, herbata z sokiem malinowym, mleko z czosnkiem i mlekiem.
Cytat:
Napisane przez olinka012
Od wczoraj zeszlo mi z wagi ponad 1kg wymiotuje strasznie nawet woda staram się nie panikować ale nie wiem czy szpitalem nie zakoncze jestem bardzo slaba
|
Jeśli będzie Cie tak długo męczyć to będziesz musiała jechać na IP. Nie ma żartów z tak czestymi wymiotami.
Cytat:
Napisane przez Claudette1996
Hej dziewczyny
Dziewczyny nie wiem co mam zrobić 
byłam niedawno na wizycie prywatnej i lekarz przepisał mi dalej duphaston i mam dodaną dawkę kwasu foliowego, a jak pójdę na Nfz to najlepiej powiedzieć że nie miałam jeszcze usg i że byłam tylko na wizycie i lekarz mi przepisał duphaston i biorę 0.6 mg kwasu foliowego i powiem że już zostawiam dalsze leczenie w jej kwestii, żeby zadecydowała czy dalej mam brać te leki ?
Też tak myślicie czy macie inne zdanie ?
Nie wiem co robić :/ boję się że jak się przyznam że miałam usg to mi nie zrobią.
|
Ja bym powiedziała, że byłam na prywatnej wizycie i że biorę leki.
29.12.2016 [9tc]
|
|
|