Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-10, 12:42   #2258
sylwka321
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 5

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
U nas to samo, mały nigdy jeszcze z nami nie spał. Rano jak się budzi to biorę go do łózka i tam się przytulamy i gadamy

Ja zamówiłam jakis czas temu worek 15 kg karmy której mój pies nie chciał jeść...Pierwszy raz nie tknął karmy

Ale fajnie przybrała!

TŻ wrócił z pobierania, pobierali mu z głowy, zadzwonili po dwie pielęgniarki z oddziału noworodkowego i to one mu pobierały. TŻ musiał małego trzymać za nogi. Ryk był podobno straszny. Trochę to trwało bo musieli spuścić do dwóch próbek. TŻ powiedział tylko że dobrze że mnie tam nie było..
Bidulek
Wow jaki panicz z Twojego pieska mój zrobi wszystko za chrupka

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Laski pamiętacie mój tęczowy kocyk? Zastanawiam się jakie minky dać na podszycie.. jaki kolor będzie najlepszy? Myślałam o szarym ale sama nie wiem..

Ja nie wiem o jakim kocyku mowa, ale jeżeli jest tęczowy czyli kolorowy to bym wzięła szare minky, tak do wszystkiego pasuje

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Jak ładnie przybrała

Biedactwo

W☠☠☠☠iłam się. Poszłam na to szczepienie i tylko umokłam i zmarzłam. Nie zaszczepić go, bo za krótki odstęp od zastrzyków. Jak byłam w piątek to się pytałam i powiedziała, że możemy we wtorek przyjść. Musze Wiki przytrzymać w domu i dopiero za tydzień pójdzie do przedszkola, bo znowu pociąga nosem

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
No bez jaj... Ja pikole co za naród :/
Kaja :brawo: dla Lenina

My właśnie wróciliśmy że spacerku
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora