Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-10, 15:10   #497
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Koniecznie nam pokaż te domy. Jak dostaniesz ofertę
Magu tutaj jest ten ktory był No 1 ale niestety dzisiaj dokonano podpisańia umowy . Kuchnia (moje królestwo) przepiękna

http://www.rightmove.co.uk/property-...-55381967.html

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Ojjj to nawet smieszne by bylo, gdyby nie niepotrzebny wydatek Co zes przeskrobala?

A kazda przerwa w kontakcie z jezykiem niestety tak sie objawia, ja zazwyczaj po urlopie potrzebuje kilku dni zeby sobie przypomniec jak sie gada

Ohh to ja dokladnie tak samo Jak sera nie ma w lodowce, to nie ma co jesc

aha, to juz wiem skad u mnie ten brak zelaza
Czyli na samym serze nie da sie zyc?
A lubisz Halloumi grillowany ser??? Jak ja to kocham

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Tylko pozazdroscic

Maja dzwonic po 5.30 mojego czasu, a u ciebie jest taki jak u mnie czy taki jak w Polsce?

Super, ze skontaktowalas sie z agencja, trzymam kciuki zeby sie cos trafilo fajnego. Czemu obawialas sie, ze cos nie zrozumiesz, przeciez ty angielskim poslugujesz sie na codzien!
gwiazdka "pierwsże koty za płoty" ten język ktorego uczy sie w szkole czy rozmawia z innym obcokrajowcem nie ma wiele wspólnego z angielskim angielskim . Dlatego sie bałam. Jasne pracowałam z Anglikami i czasami miałam problem zrozumiec jak mowili cos pod nosem. Jednak po dzisiejszej rozmowie juz wiem ze nie ma sie czego bać . Poszło gładko i bardzo przyjemńie .

To u mnie Jest ta sama godzina co w Polsce! Czyli trzymam kciuki o 17:30 Twojego Czasu czyli za prawie 2,5 godziny .

Haloumi lubie chociaz nie cierpię tego skrzeczenia przy gryzieniu. Mam wrażenie ze jem styropian .
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora