Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-10, 15:42   #729
Karkki
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Wow, piękny wynik, gratulacje!

Pytanie do ślepowidzących - czy przesiadając się z jednych okularów na drugie też mieliście uczucie zeza, ściany okazywały się być beczkowate i właziliście na nieistniejące stopnie? Że nie wspomnę o zmęczeniu oczu mnogością detali - ile tych chrzanionych listków na topoli! W ogóle ile wszystkiego, aż głowa boli. Coś jest chyba nie halo tylko nie wiem czy za mocne, czy nie taki cylinder, czy coś z rozstawem.
1.
2. Ni. Zaraz po nałożeniu okularów do komputera widziałam lepiej. W tych na zeza oko musiało się przyzwyczaić, ale to trwało kilka minut. Wychodząc z salonu już widziałam dobrze.
I wreszcie mogłam się wyprostować a nie szukać chodnika

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Matko boska, nei wiedzialam, ze mozna meic takie cisnienie

1. Potrafię zejść i poniżej 90 i 40 Pochodzenie wampirze wychodzi
2.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
i

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
I gratsy za imponujący wynik

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
W sobotę wspięłam się na wyżyny kulinarne i zrobilam żolądki z kiszoną kapusta i mleczkiem kokosowym. Okropność. Ale to pewnie wina przepisu Okrasowego, nie moja, bo wszystko ściśle tak jak mialo być.
Tak czy inaczej gotowanie wymyślnego żarcia mam z głowy na kilka miesięcy
Raz w życiu zrobiłam coś wymyślnego z tysiącapincetfefnastu składników wg przepisu jakiejś sławnej pani a okazało się to totalnym paskudztwem. Nigdy więcej. Wole ziemniaki ze zsiadłym mlekiem

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.kawa odwadnia , wlewaj w siebie minerałkę dla równowagi , bo odwodnienie to zjazd ciśnienia .Ale coś mi się tłucze , że u Ciebie to nie działa
2. jedną trzecią już masz za sobą

aczkolwiek nie sądzę , żeby kurzy cyc bez skóry się był chętnie rumienił
1. Pijem pijem No jasne, że nie działa skoro piję i jest jak jest
2.
3. To Ty cyca pieczesz czy kuraka? Jak zamarynujesz samego cyca w jogurcie z przyprawami, to się też zrumieni.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora