2015-11-10, 17:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX
Cytat:
Napisane przez steam_engine
Przyszła moja paczucha h&mxbalmain i tak, kolczyki piękne ale ciężkie jak jasny gwint, nie wiem co mam z nimi zrobić. I tak zakladalabym tylko na imprezę ale nie jestem pewna czy nawet tylko przez te kilka godzin by mi uszu nie "zmęczyły" na tyle ze miałabym dość.
Chusta za to super, myślałam ze to bedzie taka apaszka a tu wielkosc jak zarowe kocyki. Wydaje sie być porządna, jest taka ciężka/lejąca, ładnie sie układa aczkolwiek nie czuje po niej zeby byla jakas hiper super nie wiadomo co, uważam ze cena 150zl jest dość wysoka ale liczę na to, ze w użytkowaniu okaże sie warta tych pieniędzy, jakościowo wrażenie robi dobre. Wzór bardzo mi sie podoba, lubie takie barokowe zdobienia, pewnie kupiłabym ją tak czy siak nawet gdyby nie była "od balmain".
Chusta tez sie bardzo mojej mamie spodobała i szkoda, ze nie mozna było zamówić 2 bo myślałam zeby jej wziąć... Wiec jesli ktos widzial cos podobnego to dajcie mi znaka, mama ma za niedługo urodziny, kupiłabym jej na prezent.
Załącznik 6085324
|
piękna ta chusta
Cytat:
Napisane przez sskers
Dostałam moje zamówienie i dla zainteresowany relacja 
1. Bluza miła od środka, na mnie idealny oversize. Boli mnie jedynie brak wykończenia (nie zauważyłam na stronie)  Ale tak czy inaczej raczej zostanie ze mną.
2. Sukienka - S duże. Więc większość tutejszych dziewczyn utopi się w niej. Ale sama w sobie fajna. Kompletnie niefotogeniczna, na żywo sprawia dużo lepsze wrażenie. No taki ładny worek 
3. Bluzka. Zaskoczył mnie fakt że z przodu ma fakturę a z tyłu jest gładka  No ale świetnie leży.
Ogólnie beznadziejne zdjęcia ale to wina światła  Muszę kupić lepszą żarówkę w zimnym odcieniu.
|
najlepiej Ci w 2 i 3
Cytat:
Napisane przez KARI1604
Reszta mojego haemowo balnajnowego zamowienia- czarna koszulka i marynarka. Czarna koszulka super  Marynarka ma smietankowy kolor- zupelnie mi nie podeszla, ale musze przyznac, ze jakosc wykonania meeeega, nie pamietam kiedy widzialam tak swietnie uszyta marynarke z porzadnego materialu  moja siostra ja ode mnie przejela 
|
marynarka świetna, ale koszulka też niczego sobie
Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983
Trzymajcie za mnie kciuki !!!
|

Ja właśnie dostałam pakę z bluzką w kropeczki z SP i robię zwrot, bo dla mnie ma za duży dekolt i gnieciuszek
i długi granatowy płaszcz z SP za 199zł, myśle nad nim jeszcze
Edytowane przez kanazos
Czas edycji: 2015-11-10 o 17:41
|
|
|