Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe mamusie 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-21, 18:21   #3162
szperrr
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe mamusie 2007

Maatra, OMG nie tak to sobie wyobrazalam!!! Oczywiscie trzymam kciuki, uwazaj na siebie... i moze jednak jedz do nich dzisiaj nawet, jesli nie bedzie zmian?? Wiesz, niektore laski podobno nie czuja nic nawet kilka minut przed porodem.

Primavera, zdecydowanie nalezy Ci sie odpoczynek!! Ja nic nie zrobilam, a i tak mam juz dosc na dzis.. tymczasem dom zarasta kurzem Cos mi sie wydaje, ze dopoki pracuje, to tego nie nadrobie, bo po powrocie do domu zawsze juz zwijam sie z bolu przy kazdym pochyleniu czy wrecz zgieciu do przodu. Tylko rano jakos to idzie..

Laura, Celka, ale na podstawie miesiaczki macie ustalony termin porodu, czy na podstawie USG?
Inka, to moze za tydzien rodzinny da Ci nastepne zwolnienie?? Nie wiem dokladnie jak to jest, ale Tobie zalezy na tym, zeby miec udokumentowana ciaglosc zwolnienia, tak? A jak sie czujesz??

Bingo.. "Połozna mówiła,że nie miała takiej rodzącej,któraby podczas porodu naturalnego nie prosiła o cesarkę" To daje do myslenia..