Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-10, 20:16   #544
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
Super ładnie Jasia . Piękna narzuta i super ładne jaski!

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Nie dodało zdj
Znowu kosmetyki Gosia Ty chyba jestes uzależniona od kosmetyków . T ja chyba nie mam az tyle tego w domu co Ty kupilas przez ostatni tydzien .
Ładna czapeczka. Mam taka sama tylko różowa

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
No nie zadzwonili bezczelnie Wkurza mnie takie umawianie sie i nie dotrzymywanie slowa. No trudno, niepotrzebnie sie napalilam, ale za kciuki dziekuje i zatrzymam je sobie na pozniej

Moze jakis dobry fryzjer by ci doradzil fryzurke?

I co kupilas w galerii, przyznaj sie?

O kurka!!! Hania przykro mi bardzo, a z drugiej strony brawa za odwage i za to, ze nie dalas mu satysfakcji wstretnemu typowi! Masz racje, ze szkoda nerwow.
Oby szybko sie cos trafilo ,normalnego'

Kuchnia z salonem to raczej tutaj czesciej sie trafia niz wlasnie osobno... Moze w tamtych okolicach jest inaczej? Rozumiem, ze nie patrzycie na zwiekszone koszty wynajmu takiego duzego domu, bo to przeciez trzeba ogrzac, zaplacic tzw council tax, no i sam czynsz jest duzo wyzszy?

Mamy o tyle dobrze ze za zakwaterowanie i rachunki nie my płacimy tylko firma J (znalesc tez powinna firma J ale nie ma jescze ludzi ). We własnym zakresie musimy jedynie opłacić tv i internet. Reszta( oczywiscie do wyznaczonej kwoty) jest regulowana przez firmę. Ale takiego salonu z kuchńia nie moge znalesc tutaj . Zdecydowaliśmy dzis ze wynajmiemy cos na przeczekanie a z czasem znajdziemy cos co nam bardziej bedzie odpowiadało.

Myslisz ze zadzwonia jeszcze??? Tez nei lubie jak sie ktos umawia i nie wywiązuje z umowy . Ale poczekaj moze akurat cos ważnego wypadło, chociaz ładnie z ich strony byłoby poinformować.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora