|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Cytat:
Napisane przez paulazkrakowa
Witajcie...chwile mnie nie bylo....minelo dokladnie 4 miesiace od operacji....dla przypomnienia mam Mentorki 350/400 ml z tego wzgledu,ze mialam duza dysproporcje.....kurcze co ja bym dala teraz zeby zrobic je na nowo....ale tylko ze wzgledu na wielkosc....sa wyrownane idealnie....jak nigdy, nawet ne przypuszczalam,ze doktorek (M.Sz) wyrowna je tak pieknie, ale zaluje szczerze,ze nie zdecydowalam sie na wieksze......ach! moze kiedys jeszcze zdecyduje sie na kolejny krok....operacje i najblizsze dni przeszlam fantastycznie wiec sie juz tego nie boje....tylko nastapi to jak wygramw lotto...nie wczesniej....a teraz mam pytanie do weteranek..... szann itp  kochane czym mam teraz smarowac blizny? smarowalam cepane, contratubexem i co teraz? a moze odpuscic juz? nie mam jeszcze czucia tak jakby na zebrach pod pachami, dosyc ciekawe uczucie  ))) aha i mam takie cos pod piersiami dziwne....jakby takie grudki z powietrzem przy implancie...tez tak mialyscie? mam nadzieje,ze to zniknie  poza tym od dwoch miesiecy cwicze juz kickboxing i zadne noszenie mi nie straszne, wszystko zaczelam robic juz po mieisacu od operacji, znioslam wszystko wzorowo  teraz mam tylko troche watpliwosci co do tych dziwnych zgrubien....
|
Witaj wrzucisz świeże fotki golasków?
|