2015-11-11, 07:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
MERVIE za chwilę będziesz tulić synka! Zazdraszczam!
ACAPELLA mam to samo. Pod kocem albo kołdrą mały szaleje. Odkryję go albo koszulkę podniosę - cisza. A dziś zastanawiałam się czy dziecko może się budzić na dźwięk budzika? Mam dosyć głośny i bez różnicy czy dzwoni o 5, 7 czy 9 rano po kilku sekundach czuję ruchy. Nawet jak ja otworzę tylko oczy. Aha i na stałe zaprzyjaźniłam się z poduszką rogalem. Nie umiem już bez niej spać. U rodziców będzie męka.
MERVIE moja teściowa jest chyba od Skype uzależniona. Ze swoją córką to odpalają o 8-9 rano i tak kilka razy po godzinę, dwie. I teraz mnie męczy: Wejdź na Skype i pokaż brzuch, a ja go odpalam raz w tygodniu jak już wypada. Już mi zapowiedziała że jak się mały urodzi to ona chce go widzieć codziennie. No niepoważna jest
Dziewczyny ja ciągle myślę o Ale co z tego jak mnie od kilku miesięcy tak tam wszystko boli, że przyjemności z tego żadnej. Głowa mówi A ciało 
Właśnie ruszam w trasę. Rezerwacja miejsc w pkp i brak tłoku - nie sądziłam że doczekam takich dni. Jak pamięcią nie sięgnę, zawsze albo prawie zawsze w pociągu Kato-Gdynia stałam przy kiblach
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------
ADKA bardzo fajny pomysł z lampkami. Ja tak rozkładam światełka na parapetach w czasie świąt
|
|
|