Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-11, 14:51   #518
Lilotron
Zakorzenienie

Dot.: Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Mam go od niecałych czterech miesięcy, obwód jest tak samo ciasny jak przy zakupie. Piorę go w pralce z wszystkimi rzeczami i nadal jest w idealnym stanie.

Mam z Panache też inny cielisty, kupiony baaardzo dawno temu i obwód trzyma do dzisiaj. Trochę jest już sfatygowany czasem jeśli chodzi o wizualne aspekty, ale obwód ładnie trzyma.

Za to kupiłam niedawno Freye i no nie dosyć że to ich 65 było już od początku za luźne, tak po trzech miesiącach użytkowania nadaje się już tylko po domu Myślę teraz nad czarnym bezramionkowcem z Gossarda, ale obawiam się właśnie rozmiaru

Ja mam chyba z 10 gossardow i bardzo je lubie, obwody dobrze trzymają i chyba w porównaniu do innych od początku sa dosc ciasne.
Freyi sie boje bo kiedys deco probowalam sobie dobrać ale w kazdym możliwym rozmiarze odstawała miska - niekompatybilna z tym modelem byłam
W przyszłym tyg bede w uk i chyba cos kupie zeby na wysyłce oszczędzić bo na polskich stronach duże przebitki
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora