2015-11-11, 16:15
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Cytat:
Napisane przez Fionka_31
Koleżanka mówiła żeby dużo wziac. Bardzo dużo. Takze wezmę 1,5 l domowego energetyka i 1,5 l zwyklej mineralki a resztę najwyżej tz dowiezie.
Jej na te 3,dni cala zgrzewka prawie poszla
|
to prawda wody dużo schodzi, mi tż bez końca dowoził nowe butle ale tez nie było jak na zapas wziąć bo mało miejsca na rzeczy
Cytat:
Napisane przez rudaska
I mam pytanie: Podobno od niedawna zmieniły się przepisy i w naszym szpitalu lekarz pediatra nie przychodzi już do porodu. A jak jest u was w szpitalach?
|
hm u mnie przy pierwszym pediatry w ogole nie było, dopiero później wzieli małego żeby go zbadał ale to było jakoś po 2-3h po porodzie
Cytat:
Napisane przez Anime_qa
Ale to chyba po terminie?
Zresztą, bardzo chciałabym uniknąć oxy 
|
wszystko zależy od szpitala, jednak w wielu jest tak że nawet dobrze nie patrzą czy jest postęp porodu czy nie tylko z automatu dają oxy :/ wiadomo że najlepiej jak najpóźniej jechać do szpitala, też miałam taki plan przy pierwszym no ale co z tego jak trzeba bylo wywoływać a teraz boje się że spanikuje, tym bardzien jak mi ostatnio koleżanka powiedziała ze ona przy drugim to do 7cm rozwarcia zero skurczy a ja jednak min. pół godz potrzebuje żeby dojechać do szpitala
|
|
|