Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-11, 16:15   #1031
benita84
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Koleżanka mówiła żeby dużo wziac. Bardzo dużo. Takze wezmę 1,5 l domowego energetyka i 1,5 l zwyklej mineralki a resztę najwyżej tz dowiezie.

Jej na te 3,dni cala zgrzewka prawie poszla
to prawda wody dużo schodzi, mi tż bez końca dowoził nowe butle ale tez nie było jak na zapas wziąć bo mało miejsca na rzeczy

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
I mam pytanie: Podobno od niedawna zmieniły się przepisy i w naszym szpitalu lekarz pediatra nie przychodzi już do porodu. A jak jest u was w szpitalach?
hm u mnie przy pierwszym pediatry w ogole nie było, dopiero później wzieli małego żeby go zbadał ale to było jakoś po 2-3h po porodzie

Cytat:
Napisane przez Anime_qa Pokaż wiadomość
Ale to chyba po terminie?
Zresztą, bardzo chciałabym uniknąć oxy
wszystko zależy od szpitala, jednak w wielu jest tak że nawet dobrze nie patrzą czy jest postęp porodu czy nie tylko z automatu dają oxy :/ wiadomo że najlepiej jak najpóźniej jechać do szpitala, też miałam taki plan przy pierwszym no ale co z tego jak trzeba bylo wywoływać a teraz boje się że spanikuje, tym bardzien jak mi ostatnio koleżanka powiedziała ze ona przy drugim to do 7cm rozwarcia zero skurczy a ja jednak min. pół godz potrzebuje żeby dojechać do szpitala
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora