|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Cytat:
Napisane przez Biyadhoo
Wiem kochana stad moje watpliwosci co do Czech...naczytalam sie niefajnych rzeczy na temat LP, kilka dni temu przykra sytuacja z brakiem implantow u DF, na temat "mojego" lekarza uslyszalam kilka negatywow niedawno (wlasnie po operacji) i dlatego sie waham. Niestety jedyna kolezanka jaka znam ktora miala robione piersi operowala sie u M.Sz a ja nie bede czekac 3 lata. No wiec zdaje sie na opinie naszego forum. Tutaj jednak (na szczescie) zadna nie miala wiekszych problemow wiec ciezko stwierdzic jak lekarz zachowa sie w przypadku komplikacji 
|
Cytat:
Napisane przez mano3891
Moja koleżanka miała u niego op i była bardzo zadowolona. Po 2 latach wymieniała na większe i nie wyobrażała sobie robić u kogoś innego. Ale to jest dokładnie tak jak piszesz, do momentu kiedy wszystko jest ok każdy chwali swojego lekarza. Ja niestety o DF czytałam podobnie, że jak jest jakiś problem to umywa ręce. Myślę, że każdy lekarz ma jakąś niezadowoloną pacjentkę, kwestia tego jak podejdzie do problemu.
A co u Ciebie było nie tak ? Jak zareagował lekarz ?
|
Ja tu jestem dopiero od sierpnia i pamiętam historię dziewczyny operowanej w Czechach u LP - tu macie link:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...98&page=12#332
|