Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2017 cz. 8 ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-11, 17:07   #2998
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 8 ;)

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Nie ma jako tako koloru przewodniego tylko jest motyw. Zależy jak w końcu wyjdzie ale druzbowie dostosowują sie tak jak druhny. Co dla mnie jest logiczne
Zupelnie nie jestem zwolenniczką dostosowywania się krawatu do sukienek (oczywiście chodzi mi tu o mnie jak idę z TZ na wesele),ale pamiętam jak TŻ był świadkiem i Panna Mloda chciała by ubrał krawat pod kolor sukienki świadkowej. Problem w tym,że jej sukienka była zielona,a moja pomarańczowa. Dość śmiesznie byśmy wyglądali. Dlatego założyl kremowy. W sumie ja nie lubię kolorowych krawatów. Tylko czarny lub granatowy podoba mi się najbardziej. No albo mucha

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
To miało być do Myszy ;D wyskoczyłam po imieniu ;p

Nam zależy na dobrym foto i wideo i zrezygnujemy z atrakcji typu wiejski stół itp., może zrobimy sami candy bar malutki (dodatki do ciast, zastanawiam się nad zastąpieniem ciast muffinami) i drink bar chyba chcemy (albo stolik alko z instrukcją jak co robić) - w zależności od naszych finansów.

Pytanie otwarte: ile dajecie za foto i wideo? I te, które mają DJ-a, ile za niego?

Napisałam do kilku i sobie życzą 3000-3500 ;D
Domyśliłam się jak zdałam sobie sprawę,że nie masz mi czego gratulować
Ja jeszcze nic nie mam
Ale chciałabym się zmieścić w 4,5-5 tys za foto i wideo. Jestem w stanie zrezygnować z kręceni i fotografowania poprawin,bo i tak nic sie nie dzieje wtedy A zdjęcia może porobić mój kuzyn.

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Lisaveta Pokaż wiadomość
Hej, ja to nad Wami nie nadążę chyba. Ale może długie jesienne wieczory pozwolą mi cześciej u was pisać.

Odbyłam wczoraj wizytę u gina i torbiel mi sie sama wchłania. Mamy drogę otworzona na drugie dziecko, ale na razie nie chcemy.

Spróbuje Was trochę nadrobić i zobaczyć co się u Was dzieje. Chyba nie zapomniałyście o mnie.
Ja wczoraj o Tobie myślałam właśnie Strasznie długo Cię nie było nawet miałam jakieś głupie myśli dlaczego Cie nie ma,tfu.
Super,że wszystko z gin w porządku

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
foto 2500, video 3000. za dja place 2500 ale nam obnizyl cene bo bral wtedy 3000 od innych. masakryczne kwoty :d

no i na 2017 na pewno ceny wyzsze beda, te moje to przeciez 2016 a umowy podpisaliśmy w 2014 jeszcze. wiec te 3000-3500 mnie nie dziwi :P
No wiesz ja za zespół płacę 4300, tyle co biorą w tym roku
Więc to też nie jest tak,że na pewno ceny podskoczą.

Ale ci DJ-e powariowali. Rozumiem zespół,bo jest kilku członków więc jakąś kasę muszą zarobić,ale jedna osoba i tyle kasy.

A właśnie a propos-tak się zastanawiałam nad tym Zaiksem i nie powinno byc tak,że DJ, czy zespół powinni mieć go opłaconego? Bo w sumie grają covery, DJ odtwarza oryginały,więc powinien uiszczać opłaty.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora