Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-11, 18:49   #654
slomka
in the dark of night

Dot.: Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
W temacie wczorajszych waszych narzekań na kurierów u mnie spisali się na medal i dostałam wszystkie 4 paczki:
1. Koszule z Wólczanki są super. 36 rozmiar idealnie pasuje. Jakościowo świetne. Typowe biznesowe koszule, naprawdę fajne. Cena w sumie 70 zł za sztukę bomba.
2. Spódnice z c&a - czarna na pewno zostaje, szara chyba raczej też. Śmieszne pieniądze za obie, biorąc pod uwagę jak często chodzę w spódnicach.
3. Płaszcze długie z SP z Zary - out.
4. Kolejna paczka z zary:
- szary swetere oversize S jest jakby zupełnie inny od beżowego, bardzo fajnie leży, mięciutki i cieplutki. Idealny na koszulę, dla mnie ma zastosowanie nawet do pracy.
- półgolf ten szary krótki S - chyba jednak za mały, wg mnie powinien być luźniejszy
- bordowa sukienka z SP - kolor obłędny, ale nie na mój wzrost, bardziej jak bluzka niż sukienka
- spodnie "pracowe"- wzięłam 3 pary, finalnie zastanawiam się wyłącznie nad tymi:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...8p3064518.html
Gatunkowo są fajne, dobrze się układają i fajny mają kolor.

Nie mam czym zrobić zdjęć.
Ancia poproszę linka do oversizowych, które to? nie nadrobiłam wątku żeby sprawdzić czy wrzucałaś dzisiaj linka nie mam jak chwilowo nadrobić Koszule z wólczanki ciekawam zdjęć. Ja za to zleciłam kupno trzech koszul RL, bo w USA promocja wygląda tak: na stronie 110$ w sklepie 30$ więc stałam się posiadaczką dwóch oksford i jednej innej, jakieś zaplecze mam gdybym musiała niebawem się odziać służbowo i wyglądać mak szprycha