Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wybory 2007 - SONDA
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-21, 20:17   #11
201701160947
Konto usunięte

Dot.: Wybory 2007 - SONDA

Cytat:
Napisane przez misia16 Pokaż wiadomość
Witam Drogie Obważanki !

Tak się składa że mamy demokrację co oznacza że każdy głos jest tak samo ważny - i boli mnie to moje drogie niezmiernie, bo dziś powiadam Wam, wiele osób oddaje głos "bo tak mówią w telewizji" albo "o tych mówią źle to na nich nie głosuje". Mój głos, chociaż słuszny nie ma racji bytu bo ktoś kto nie ma bladego pojęcia głosuje inaczej...
Drogiej Obważanki! Zamiast zainteresować się (poświęcić ze 2 wieczory) na prześledzenie programów wyborczych i historii kandydatów - głosujemy jakMiSiChce.

Ja apeluję z tego miejsca! Ruszcie głowami a nie błyszczykami 21 października! Ja tak zrobiłam dwa lata temu i na prawdę wyszło mi to na dobre

A teraz pare rad:

PO - tak samo jak ten cały kaszub - uparci, mściwi ... żeby nie powiedzieć szweje Oni na prawdę nie są w stanie (tym bardziej bez Rokity) wygrać wyborów o pozytywnej przemianie Polski nie wspominając. Chęć koalicji z LiDem(o nich poniżej) to polityczne dno... jeśli tego nie rozumiecie nie idźcie do urn!

LiD - komuna komuna komuna!!!! Kwachu, Olejniczak, Kalisz i inne komuszki, tylko stołek mieć i zegarki za 400 000zł

Samoobrona - no comment

PSL - partia chłopska kreująca się na spokojnych i opanowanych - nie mają szans, są tylko konkurencją dla samoobrony

Partia Kobiet - no comment (poza jedną aktywną działaczką )

PiS - partia która buduje fundamenty, podwaliny nowej, lepszej Polski. Chcecie dowodów? Proszę bardzo - sądy 24godzinne, spadek korupcji, euro2012 (takie zawody w pilce kopanej), spadek przestępczości etc... . Cel uświęca środki i to jest to!

Tyle ode mnie, mam nadzieję ze zostałyście przekonane.

PS założę się o śmierdzące skarpetki Mojej Drugiej Połówki że PiS zwycięży

Nie da rady - Pan gwóźdź Cię zamknie

201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując