|
Konto usunięte
|
Dot.: Prezenty dla dzieci - zbiorczy
Cytat:
Napisane przez Layla79
Jezeli szukacie domku, to od siebie moge powiedziec, ze domek minnie, ktory kupilam w zeszlym roku za 150 zl ma bardzo duzo akcesoriow i bawimy sie nim dalej z innymi figurkami, sa to figurki pieskow z gazetek, wiewiorki, little pony itd.
Swietny jest tort play doh, duzo opcji do robienia ciastek, nie tylko tortu.
Podoba mi sie wieza babeczkowa z biedronki, dosc tanio 34 zl.
W swietnej cenie dla fanek little pony jest teraz celestia ze swiecacymi skrzydlami, rok temu kupowalam za 110, teraz jest za ok. 65 zl na all.
Nadal na topie jest mlp niemowlak do przewijania, łaskotka, duzy, w ladnym pudle, rok temu 75 zl.
W swietnej cenie jest cukiernia mlp za ok. 45 zl na all, dla dziewczynek ok 4-5 lat do dekorowania.
Fajny jest zamek trefla do kolorowania Elsy za 35 zl.
Ja w tym roku zastanawiam sie nad Elsa, bo jest szal i musi byc, tylko nie wiem, ktora lalka. Moze wieza slodkosci, bo lubimy lepic slodycze. Z lego napewno nic, bo niestety wielkie pudlo z kilkoma zestawami lezy nietkniete, lego friend tez niekoniecznie i wszystko sie z tego gubi. Ptaszek digibird to zabawka na chwile, dostala razem 3 w klatce, do kitu. Motylek w klatce do kitu. Elektroniczna mapa swiata kit nad kitami.
Mloda wrócila do szycia i ukladanek quercetti.
A najbardziej grany jest domek minnie i wszystkie figurki little pony.
Podoba mi sie monopoly little pony. Ma male koniki.
Z gier swietna jest seria karotka, wyglada srednio, karton taki sobie, ale dzieć lubi ukladac. Puzzle juz niechetnie, a mamy ich bardzo duzo.
Napewno kupie ksiazki, bo lubi czytac, kupie else i dwie ksiazki zlota ksiega bajek little pony i druga najnowsza.
Poza tym, tak naprawde, to szukam inspiracji, coby tak kupic oprocz tej lalki elsa i ksiazek. Nic mnie nie powalilo w biedronce. Bylam natomiast w tkmaxie i tam duzo fajnych rzeczy, babeczki ktorych rok temu szukalam i kupilam jakis chinski chlam, a tam sa swietne na rzepy urodzinowe, ale to dla 4+, magnetyczne przebieranki melissa, koraliki melissa za 35 zl, tylko to wszystko jest srednio 4 +, a ja szukam 5+.
I tak niesmialo zapytuje, co byscie doradzily?
|
Oooooo wróciła moja maniaczka zabawek gdzieś ty była, jak cię nie było?
Wiesz co, to że podają 4+ znaczy tylko tyle, że 4latki mogą dać sobie z tym radę. Nikt nie broni tego kupić 5latce 
U nas kupione na Mikołajki - bobas płaczący, śmiejący się, oba chou chou ale oba są różne i nie wiem, który dla starszej, który dla młodszej. Każda puzzle do tego i książeczki oczywiście, i takie coś, już tu pisałam że za dychę kupowałam, żal nie brać 
bez lalki, skrzydełka, różdżka i opaska

Od babci pieski, każda jednego dostanie, na urwis.pl kupowałam za 32zł jakieś 2 tygodnie temu, taniej nie znalazłam:

do tego po saszetce z filly butterfly i filly syrenka
Ponieważ starsza Barbie bardzo chce, ma kilka upatrzonych, dostanie od mamy chrzestnej. Nie wiem jaką, pokazałam z 6 chyba, które się młodej podobają, niech wybiera - przynajmniej jeden wybór z głowy 
Lego friends z serii gwiazdy - bardzo chce. Ale ciągle myślę...
Tęczowe Królestwo też by chciała:

Tylko ma problem, bo ona filly woli, a to pałac mlp i przecież nie może to tak być 
Bardzo się jej podobają różne wróżkowo-księżniczkowe zestawy playmobil, może w tę stronę idź?

Od mojej mamy wymyśliłam chyba, każda dostanie jakiś zestaw z polly pocket, mamy tylko 3 laleczki.
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------
A, dziewczyny, na bardzo fajną i taniutką grę trafiłam dzisiaj, chyba tak po prostu kupię:
http://www.empik.com/egmont-owocowy-...6076,zabawki-p owocowy wyścig firmy Egmont, tutaj opis:
http://bajdocja.blogspot.com/2015/11...owocowy+wyścig
|