Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to zdrada?
Wątek: Czy to zdrada?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-12, 06:58   #1
Misiula88
Przyczajenie

Czy to zdrada?

Hejka dziewczyny opiszę Wam historie która miała miejsce około pół roku temu a wciąż nie wiem co o tym myśleć. Jestem od 1.5 r. w związku,ale przez pierwszy rok nasz związek był dosyć burzliwy. Poznałam chłopaka, z którym bardzo się zaprzyjaźnilam,mój chłopak o nim Wiedział. Mimo że w moim związku było nie za ciekawie,nigdy bym nie zdradziła swojego TŻa,kiedy klocilam się z nim ten mój,, przyjaciel" o tym wiedział i mnie pocieszal.pewnego dnia poklocilam się z nim ostro,skontaktowalam się z przyjacielem czy moglibyśmy razem w nocy pochodzić po mieście,on się zgodził,wzięłam ze sobą swoją kumpele i poszlysmy. Wypilismy kilka piw a że nie miałyśmy powrotnego pociągu zaproponowal nam nocleg u siebie,zgodzilysmy sie. Ja spalam na jednym łóżku,kumpela na drugim a on siedział. Kiedy się przebudzilam on się położył obok na chwile i mnie przytulil po czym ja Powiedziałam żeby tak nie robił,no to przestał po czasie zaczął mnie burzyć przeciwko mojemu TŻowi no i stało się! Zerwalam z nim,tłumacząc że to jednak nie to,ten związek się nie uda itp, powiedziałam o tym mojemu przyjacielowi a on z radością zasugerował że może byśmy byli razem?!? Od razu zrozumiałam,że nie zależało mu na mojej przyjaźni tylko na tym żeby ze mną być, gdzie na początku znajomości Powiedziałam że tylko przyjaźń i nic więcej,na szczęście poprosiłam TŻa o to by mi wybaczyl i jesteśmy nadal razem a z tamtym kolesiem już nie utrzymuje kontaktu,czasem do mnie sie odezwie ale nie zgadzam się już na spotkanie. I tu moje pytanie,czy powinnam powiedzieć mojemu TZ o tej całej sytuacji?o tym że byłam u tego niby przyjaciela na noc,Czy dać sobie spokój? Pozdrawiam
Misiula88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując