2015-11-12, 08:37
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: mój facet zauroczony inną
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell
pogadaj z nim szczerze, powiedz mu, że się boisz, że zauważyłaś, że się mijacie, że żyjecie obok siebie. Zacznijcie coś razem robić, wychodzić do kina, na kawę, na ciastko, na obiad, na spacer.
|
rozmawialiśmy wczoraj. Zasugerowałam mu, że powinniśmy coś zmienić , więcej ze sobą rozmawiać przede wszystkim... nie tylko o byle czym,ale właśnie brak rozmów (szczerych) odsunął nas od siebie,
chciałabym spędzić z nim inaczej czas, żeby to wszystko odświeżyć.
Najbardziej boli mnie to ,że on chyba nie jest pewny uczuć do mnie. Mówi ,że mnie bardzo kocha,za jakiś czas ,że nie jest pewien do końca, ja się gubię, naprawdę się gubię, nie wiem co już zrobić, brak mi sił do walki, kocham go naprawdę,ale nie chcę sama się o to starać, brak mi wiary w jego uczucia, chęci ze on chce to uratowac...
boję się ze wszystko się unormuje ,a za jakiś czas dostanę podziekowania,bo poznał znów jakąś inną,a tym razem to mnie zostawi .... dużo myśli chodzi mi w głowie,czy ja za dużo do siebie biorę? Dziewczyna go zafascynowała,ale mówił mi to tak jakby nadal walczył z tymi uczuciami, (zauroczeniem) nie wiem,czy do konca jest ze mną szczery.... Nigdy się z nią nie spotkał na innym gruncie niż w pracy ,zarzeka sie ze jest mi wierny... ale czy to o mnie chodzi czy o jego sumienie.. pogubiłam się naprawdę,chyba straciłam zaufanie
Edytowane przez greeyna
Czas edycji: 2015-11-12 o 08:38
|
|
|