2015-11-12, 14:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9
Cytat:
Napisane przez blackberry89
Ej to chyba mialo byc do niezawsze bo ona pisala o plusach mieszkania. Ale moze byc i do mnie bo ja sie z nia zgadzam. Dla mnie mieszkanie jest lepsze. Minusy mieszkania to duzo schodow, wszystko od sasiadow slychac i nie ma swojego podworka. Jestem w stanie na to przystac. Niestety duzo kasy idzie w dom. Duzo pracy i czasu ktorego nie mamy. moj tz niestety pracuje fizycznie po 10-14h i nie jest w stanie ogarniac opalu na zime czy koszenia trawnikow. Dlatego ja kosze trawniki. Juz w lipcu po cesarce kosilam bo tesciowa niestety nie skora do pomocy. A nie jest to lekka praca w 30st upale 😉
Owszem fajnie usiasc, pogrillowac. Dziecko jak starsze wypuscic o ile masz bezpieczne podworko. Zrobisz sobie dzialeczke jak chcesz. Ja niestety mam z tesciowa podworko. A co do czystosci powietrza to na moim osiedlu w szczerym polu jest zamkniete osiedle blokow i powietrze jest czystsze niz u mnie bo mam dosyc blisko glowna ulice.
|
wszystko ma swoje plusy i minusy, ja liczę na to, że jak teraz robimy wszystko od podstaw to przez jakiś czas będzie spokój z remontami itd
racja-koszenie trawy, zbieranie liści, my tam mamy kilka wielkich drzew i tych lisci jest od ch...są też sosny to już lepiej 
ja się najbardziej boję dużych opłat, zakładamy ogrzewanie podłogowe ale mąż mnie zapewnia, że będzie rozsądnie to rozwiązane
Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100
A ile masz wzrostu;-) bo to też ważne  idę się z ciekawości zważyć 
Zenka słuchasz?  dobrze się przy takuej muzyce sprząta 
|
163
Zenka taak hiciory moje
|
|
|