2015-11-12, 23:04
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Ja to niby bym chciała, żeby wody odeszły, bo to na 100% wiadomo, że już. Ale mogą wtedy odmówić porodu w wodzie, więc chyba skurcze mi wystarczą 
Koritsi, dobrze, że tak mówisz, właśnie taki mam 
Co do komplementów brzuchowych to nie wiem czy się do tego zalicza, ale dziś po wizycie u lekarza wybiegła za mną lekarka i mówi: "Pani nie jest w ciąży prawda, tu jest jakiś błąd w karcie?! " Ja patrzę na swój brzuch i mówię, że jestem a ona na to "O, nie zauważyłam " . No. W każdym razie rezonans będę robić po porodzie 
Jakby któraś z was chciała jeszcze coś kupić np. szumisia, poduchę do karmienia czy coś, to w sobotę jak kupicie w sklepie mamaplus.pl, cały dochód jest przeznaczony na fundację pomagającą dzieciom z klątwą Ondyny. Nie wiem czy kojarzycie, w tym roku film dokumentalny polski o chłopcu z tą chorobą był nominowany do Oscara leoblog.pl i kochamylaure.pl, takie dwa blogi o tym traktują 
To nie żadna reklama, (po prostu czytam te blogi) jakoś tanio w tym sklepie nie jest, ale można pomóc. Jako, że my myślimy nad szumisiem to wolę kupić tam i pieniądze się nie zmarnują na pewno 
http://www.kochamylaure.pl/w-moim-se...dostepniajcie/
Sweet no ze względu na te leki lepszy szpital 
Sylwuska fajnie, że tyle załatwiliście. I fajny leżaczek, ładny kolor i wygląda rzeczywiście jak nówka z daleka 
Któraś z was pisała dzisiaj o nasiadówce z kwiatów siana? Bo nie pamiętam Gdzie można kupić to coś?
Edytowane przez acapella
Czas edycji: 2015-11-12 o 23:17
|
|
|