Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-13, 07:26   #2956
201710041131
Konto usunięte

Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 5

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

Muszę wysłać im odpowiednie dokumenty i czekać na odp.
Tzn. albo zapłacę cło albo nie

Heh moja by już za oknem była 1500 razy

Jak na słono? Dodajesz sól? Czy jakieś inne dodatki jeszcze?
dzięki dziewczyny

szuuu otwierasz aptekę?
Sprzedasz mi jakieś środki na uspokojenie, co? Będę Twoją najstalszą klientką!

eeej no kurde właśnie tak Wam jest się pochwalić!:/
Tylko napisałam i słyszę piękny w[emoji879][emoji879][emoji879][emoji879] mojej kochanej córki który trwał do 23
W końcu padła bez jedzenia (od 15 zjadła nam może ze 100 ml)

alkamor możesz podać link do tego bloga?
chce otworzyć ale nie moge znaleźć lokalu, kumasz... Jak moze nie być ani jednego lokalu do wydzierżawienia ani kupienia, nic, zero!... Żeby nie było tylko tak jak ostatnio mieliśmy otworzyć gabinet fizjo i nie mogliśmy znaleźć dobrego miejsca (ale to inna miejscowość była) i ktoś nam pomysł pod[emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879]il i otworzył sie w chujowym miejscu ale ruch ma. Teraz raczej nikt nie pod[emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879]i nam miejsca BO MIEJSCA NIE MA chyba ze se sam wybuduje... A tyle kasy nie mamy żeby i kupić działkę i wybudować lokal i otworzyć aptekę... Bo na to i milion to mało No i szukam i szukam.. A klienci by byli bo na razie 20 km jeżdżą do apteki bo ta która jest jest mega droga i nigdy s niej nic nie ma, nawet Stodalu... Rutinoscorbid ludzie w sklepie żelaznym musza kupować

Ale jak mi sie uda to założę Ci kartę stałego klienta

Kiedyś cos takiego było ze punkty sie zbierało w DOZie pamiętacie? Ale juz nie mozna :< a szkoda, bo nawet kino domowe z tych punktów mamy

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Jesteśmy i my -.- mój TZ jest niemożliwy, zrobiłam mu jedzenie na jutro do pracy i mówię ze jedzenie Masz w lodówce a on.. ,,eeeeeh jak PIES.. "

Wstajecie do Rosska? [emoji14]
powiedz, ze skoro sie tak czuje to od jutra sam se robi jedzenie, w końcu pies tego nie potrafi

Nie idę do Rosja bo bieda to raz a dwa wstydzę sie z Konradem do ludzi wyjsc

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Hejka! Ja nie idę do rosska bo nie mam pieniążków

Ja tez, splukalam sie przez dziecko ooooo. Tzn mam ale na niedziele tz chce 800 zł a potem chrzciny z becikowego i bede biedna

Ja [emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879]e. Od rana Konrad daje czadu

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora