Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-13, 08:05   #1346
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Chce kupić termometr bezdotykowy dla.dziecka jakie macie i polecacie? Nie wydam 200 zł na.to.wiec raczej niższa półkę poproszę. Miałam przy Piotrku jakiś mały ale to była pomyłka.
Ja mam taki sam jak Sylwuska oprócz tego mam Geratherm 'rtęciowy' i jakiś inny 'rtęciowy' i elektroniczny

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
A wiecie.. równo 3 lata temu lezalam na porodowce (i już kwiczalam
Halwaya wszystkiego najlepszego dla Evy!

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Jakby któraś z was chciała jeszcze coś kupić np. szumisia, poduchę do karmienia czy coś, to w sobotę jak kupicie w sklepie mamaplus.pl, cały dochód jest przeznaczony na fundację pomagającą dzieciom z klątwą Ondyny. Nie wiem czy kojarzycie, w tym roku film dokumentalny polski o chłopcu z tą chorobą był nominowany do Oscara leoblog.pl i kochamylaure.pl, takie dwa blogi o tym traktują
To nie żadna reklama, (po prostu czytam te blogi) jakoś tanio w tym sklepie nie jest, ale można pomóc. Jako, że my myślimy nad szumisiem to wolę kupić tam i pieniądze się nie zmarnują na pewno
http://www.kochamylaure.pl/w-moim-se...dostepniajcie/
My już kupiliśmy Szumisia, ale gdybym nie miała to kupiłabym na tej stronie. Też lubię wspierać takie akcje tym bardziej jeśli i tak muszę coś kupić

Dzień dobry Ja dziś pospałam do 8 W nocy wstawałam tylko 2 razy
Ale ciężko mi wstać z łóżka :/ Spojenie mnie tak boli, że muszę nogi złączone przerzucać, bo osobno to jest masakra jakaś

A w ogóle witam się w 9 miesiącu!