2015-11-13, 08:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Cytat:
Napisane przez wojniann
Chce kupić termometr bezdotykowy dla.dziecka jakie macie i polecacie? Nie wydam 200 zł na.to.wiec raczej niższa półkę poproszę. Miałam przy Piotrku jakiś mały ale to była pomyłka.
|
Ja mam taki sam jak Sylwuska oprócz tego mam Geratherm 'rtęciowy' i jakiś inny 'rtęciowy' i elektroniczny 
Cytat:
Napisane przez halwaya
A wiecie.. równo 3 lata temu lezalam na porodowce (i już kwiczalam 
|
Halwaya wszystkiego najlepszego dla Evy! 
Cytat:
Napisane przez acapella
Jakby któraś z was chciała jeszcze coś kupić np. szumisia, poduchę do karmienia czy coś, to w sobotę jak kupicie w sklepie mamaplus.pl, cały dochód jest przeznaczony na fundację pomagającą dzieciom z klątwą Ondyny. Nie wiem czy kojarzycie, w tym roku film dokumentalny polski o chłopcu z tą chorobą był nominowany do Oscara  leoblog.pl i kochamylaure.pl, takie dwa blogi o tym traktują 
To nie żadna reklama, (po prostu czytam te blogi) jakoś tanio w tym sklepie nie jest, ale można pomóc. Jako, że my myślimy nad szumisiem to wolę kupić tam i pieniądze się nie zmarnują na pewno
http://www.kochamylaure.pl/w-moim-se...dostepniajcie/
|
My już kupiliśmy Szumisia, ale gdybym nie miała to kupiłabym na tej stronie. Też lubię wspierać takie akcje tym bardziej jeśli i tak muszę coś kupić 
Dzień dobry Ja dziś pospałam do 8 W nocy wstawałam tylko 2 razy 
Ale ciężko mi wstać z łóżka :/ Spojenie mnie tak boli, że muszę nogi złączone przerzucać, bo osobno to jest masakra jakaś 
A w ogóle witam się w 9 miesiącu!
|