Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-13, 09:13   #2738
Moderna
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Moderna, przez takie obrazki (magnetyczne ubranka) gasisz we mnie moją chęć tworzenia... bo zaczynam myśleć czy mu takiego nie kupić, a raczej nie wpisać na listę prezentową

zawsze cenie sobie checi i pomyslowosc rodzicow, ja jestem beztalencie, ale moze przy dziecku sie naucze
z filcu chyba najlepiej powycinac takie ubranka, bo sie nie zniszcza jak papier
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
a Ty lepiej się czujesz???
ja sie dobrze czuje
tylko w ramach integracji z M. zaczelam kaszlec jak gruzlik, a przeciez bylam/jestem zdrowa
no chyba ze sie cos zacznie jeszcze, bo M. smarka i kicha mi prosto w twarz
Cytat:
Byou, nie można. dlatego pani powiedziala: "wolalabym, zeby Ola nie pelzala"
swietne!
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
( ps powiedz ze Ola nie w samej dxinsowce spaceruje, bo kak patrze na te foty to wniosek mam jeden przegrzewam Emile)
ale IMO inaczej ubiera sie dzieci chodzace, inaczej biegajace, inaczej wozkowe

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
16 stopni, 16 stopniom nierówne

Czasem Zosia wytrzymuje całą "lekcję" ale przeważnie dzielę na etapy. Jak pokoloruje to dopiero po przerwie wycinanie. Jak robimy coś z wydzieranek czy wyklejamy watą to najpierw przygotujemy materiał tzn kulkujemy kolorowy papier , watę czy wydzieramy z gazet. Potem w zależności od chęci i skupienia wyklejamy.

Kaszel przeszedł, katar wrócił. Gęsty i biały

jestem pod wrazeniem !

oby bylo dobrze, a sio infekcje!
Cytat:
w neuro chorobach bardzo ważne jest pełzanie (mój bart przy dpm miał cały tor przeszkód w domu; jednym z ważniejszych punktów było pełzanie, którego się uczył poprzez patterning/z pomoca 5 osób/).

jednak ja poczekam na czworakowanie. wtedy się okaże na ile faktycznie jest ta asymetria.
a skad w ogole pomysl na neuro dla OLi, bylo cos niepokojacego?

Cytat:
.

Sorce szyj!!! (material super!)
Cytat:
, ale jest za duża (sic ) i ja będę nosić.
a mnie sie mega taki oversize podoba!
dla chlopca czapka na luzno wyglada bombowo! Kupilabym M. taka duza

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Eeee, powiem Wam że Ola ma delikatniejsza urodę niż Michał. Widziałam oboje na żywo w tym samym, mniej wiecej wieku, i widać różnicę płci.
oczy ma dziewczece bradzo, takie blyszczace
Cytat:
Ekhm, aż se zmierzyłam. 56
M. ma 49cm, ja 54cm
Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
A pro po duzych głów...Kapselek wsadził sobie dzis na łepetynę deske klozetrową i nie mogliśmy zdjąć!!!!! Tzn tą nakładkę dla dzieci- miał byc kapelusz podobno i pociagnął w dół i na szyję naciągnął. tż miękką ceratą od spodu więc sie wcisnęło, a w góre już nie, bo od spodu plastiki były...Śmiałam się tylko dlatego, bo Tz był w domu- po 4 nieudanych próbach odgiał te plastiki jakimiś specjalnymi kombinerkami- szczypcami. A jakby miał do 22 to by chyba z tym klopem na głowie spał, że już nie chce myślec co by było o7 rano, gdzie teraz ja go zaprowadzam do przedszkola, bo tż jezdzi na 6 do roboty.... Mówiłabym, że poszedłby do przedszkola z deska klozetowa na szyi
Moderna jest offline Zgłoś do moderatora