Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - depilacja laserowa Kraków
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-13, 09:17   #183
FANTASTYCZNAJA
Przyczajenie

Dot.: depilacja laserowa Kraków

Cytat:
Napisane przez quid Pokaż wiadomość
jak tam po zabiegu? widzisz różnicę po drugim?
EEEEEEE NOOOOOOOOOO znowu zrzuciłam skórę i plamy jakby NIE MA! to znaczy lekko jeszcze ją widzę ale mam już zakupiony krem rozjaśniający więc zacznę go stosować na dniach i powinno być git ale jestem HAPPY! Polecam szczerze !i laser i miejsce gdzie robiłam zabieg bo na prawdę działa!

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Madame Czewska Pokaż wiadomość
witam, ja również miałam w instytucie Medestetis na Odrowąża 18, depilacji poddawałam pachy i bikini, zabieg był wykonany pod nadzorem pani dr co od razu działało uspokajająco. Na początku została przeprowadzona konsultacja, później zmierzono poziom barwnika w skórze i został określony kolor oraz grubość włosa. Jestem zachwycona, ponieważ wcześniejszy zabieg wykonywany w innym gabinecie, na innym laserze musiałam przerwać, tak okrutnie bolało! Efekt zabiegu widzę dopiero po 3 tygodniach, włosów jest zdecydowanie mniej. Wybieram się jeszcze na 2 zabiegi bo z tego co wyczytałam i co potwierdziła konsultacja dla efektu powinny być przeprowadzone minimum 3 zabiegi, jesienią planuje wykonać serie na łydki i uda. Pozdrawiam
u mnie przy zabiegu nie było nadzoru pani doktor a też chodzę do medestetis, choć osobiście jej obecność dla mnie nie ma znaczenia bo bardzo bezpiecznie czuję się w samym ośrodku. Wszyscy są bardzo pomocni i uprzejmi. Widać że dbają i im zależy na kliencie. U mnie zabieg przeprowadzała kosmetolożka bardzo sympatyczna osoba i najważniejsze że zabieg skuteczny! miałam ostatnio pierwszy raz vectusa na pachy i jestem zaskoczona bo zero włosków pod pachami hihi
FANTASTYCZNAJA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując