Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-13, 08:56   #2236
maarthusia
Shoe addict :)

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XII

Cytat:
Napisane przez Malinum Pokaż wiadomość
Zdam relację czy coś miłego mnie spotkało poza pustym portfelem myślę nad szanelem do kompletu Hydra Beauty Nutrition na noc, bo serum jest dziękuję Amyz za polecenie

A czekoladki bym ustawiła obok meteorytków w celu patrzenia

Kusicie tym szanelem może jak się doważę pójść do stacjo to zapytam o micro serum

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
codziennie biję się z myślami która jest bardziej odpowiedzialna za moje zamieszkanie wkrótce w kartonie pod mostem - Ty czy Maarthusia
co złego, to nie ja

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
My tutaj już jak rodzina, a co w rodzinie to nie zginie

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5344181 8]W Debenhamsie są takie kuferki Lancome:

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...21013000699_-1

Tylko kurczę drogo to wychodzi. Jak się kupi coś z tej marki za 35 Funtów, to ten kufer wtedy kosztuje podobno 52 Funty. To daje ponad 500 zł . Nieźle.[/QUOTE]

Drogo ja bym chciała taki kufer Żiwęszi
maarthusia jest offline Zgłoś do moderatora