2015-11-13, 10:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 5
Cytat:
Napisane przez Cos_
I ja!
Masija Blanka wczoraj od 14:30 tez malo co zjadla - skok robi swoje :/
|
Tak myślisz?
Cytat:
Napisane przez barbaritka84
Dziendoberek
Julka już pierwsza drzemkę zalicza, zasnela w aucie jak dzieci do szkoły odwozilam i śpi już 40 min ale wstała po 5 i spiewala sobie.
Masija kasze manna jem tylko z solą bez żadnych dodatków i kluski lane też...wogole wszystkie mleczne zupy lubię na słono chociaż na słodko też zjem.
Też muszę do Roska się wybrać ale po słoiczki hipp bo musze kupony wykorzystać.
Szuuu  za aptekę...gdyby ci się udało to byś miała problem z pracą z głowy. A no i pisz tego bloga bo swietnie się czyta
|
Chyba bym nie zjadła na słono
Cytat:
Napisane przez szuuu
chce otworzyć ale nie moge znaleźć lokalu, kumasz... Jak moze nie być ani jednego lokalu do wydzierżawienia ani kupienia, nic, zero!... Żeby nie było tylko tak jak ostatnio  mieliśmy otworzyć gabinet fizjo i nie mogliśmy znaleźć dobrego miejsca (ale to inna miejscowość była) i ktoś nam pomysł pod[emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879]il i otworzył sie w chujowym miejscu ale ruch ma. Teraz raczej nikt nie pod[emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879]i nam miejsca BO MIEJSCA NIE MA chyba ze se sam wybuduje... A tyle kasy nie mamy żeby i kupić działkę i wybudować lokal i otworzyć aptekę... Bo na to i milion to mało  No i szukam i szukam.. A klienci by byli bo na razie 20 km jeżdżą do apteki bo ta która jest jest mega droga i nigdy s niej nic nie ma, nawet Stodalu... Rutinoscorbid ludzie w sklepie żelaznym musza kupować
Ale jak mi sie uda to założę Ci kartę stałego klienta
|
Poważnie? Ani 1 miejsca?
Hm.. a pytałaś wszędzie? Może w urzędzie miasta coś wiedzą?
Cytat:
Napisane przez Cos_
Tak w ogole to konczymy dzis pol roku!  gdzie sa moje bobaski 
|
  klask i:
Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986
Byłam w Rossmanie błąd w gazetce...
|

Cytat:
Napisane przez fartuch
u mnie to samo, dałam mu kasze w butli to się napinał jak do rzygania
ja też nie... ale może od tz coś wyciagne wieczorem  chociaż powiedział jak kupiliśmy matę że pościmy teraz przez pół roku
Graty 
Dziewczyny jakich używacie korektorów pod oczy? Plisssss 
a gdziie sylwusiach? 
|
Loreal True match 
Cytat:
Napisane przez Marei
I co używacie na powieki? Dajecie podklad czy tylko baze/korektor?
|
Do urodzenia Elivisa nakładałam bazę. Po urodzeniu macham tam podkład albo korektor 
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
która żyrafka?
|
Cytat:
Napisane przez sylwka321
Mi się podoba bardziej z szarym ale myślę że dla dziecka lepsza była by z czerwonym
|